Mit gondoltok a romanokrol? (es mielott leirnatok:nem, nem vagyon roman)
Figyelt kérdés
2011. febr. 16. 17:39
2/4 anonim válasza:
én se szeretem őket!
De viszont a szomszádunkban laknak románok és nagyon nagyon aranyossak (L)
Őket szeretem...
Szal vannak rosszabak vannak jobbak
3/4 anonim válasza:
Én egy időben sokféle üzleti kapcsolatba kerültem románokkal és romániai magyarokkal. Hát elmondom: az igazi románok sokkal korrektebbek és tisztességesebbek voltak, mint az erdélyi magyarok. A románok partnerek(!) voltak, az erdélyi magyarok meg inkább éhenkórászok. Tisztelet a kivételnek. Nekem semmi bajom a román emberekkel.
4/4 anonim válasza:
Én nagyon semmit, mert összesen három darab román embert ismerek, ami nem túl sok, szóval ez alapján nem akarok máris általánosítani.
Egyébként, akiket én ismerek, azok nagyon kedves emberek, szóval őket nagyon szeretem. A többieket nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!