Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináltok ilyenkor?

Mit csináltok ilyenkor?

Figyelt kérdés
Mikor olyan érzésed van,hogy sírnod kell,de csak valami hülyeség miatt,hogyan szoktad magad visszafogni?Vagy mit mondogatsz magadnak ilyenkor,hogy ne bőgj?
2011. febr. 11. 20:46
 1/10 anonim ***** válasza:

Én ilyenkor azon szoktam elgondolkodni hogy már úgysem tudom megváltoztatni ami megtörtént,de ha szomorú maradok,és azon töröm a fejem milyen hibát követtem el akkor csak mégnagyobb lesz a baj.+Hiszem hogy minden jóra fordul,+a negatív gondolatok további negatív dolgokat vonzanak hozzám,mint 1mágnes,ha átérzed a boldogságot,pozitívan gondolkodsz,pozitív dolgokra számíthatsz a jövőben.Én ezzel szoktam ilyenkor "nyugtatni" magam,és ez nálam mindíg így is volt.

23F

2011. febr. 11. 20:58
 2/10 szamóca. ***** válasza:

én ilyenkor bőgök =)

néha jó az. a feszkót le kell vezetni és kész. nem kell mindenkinek látnia, bár engem az sem zavar ha nincsenek körülöttem bizonyos emberek.

2011. febr. 11. 21:00
 3/10 anonim ***** válasza:
valami vicces dologra gondolok és röhögök :D mondjuk furán is néztek rám amikor 1-es dolgozaton halálra röhögtem magam xD
2011. febr. 11. 21:06
 4/10 A kérdező kommentje:
jaj,köszi!nem is tudjátok ezek mennyire fontosak nekem!mind!
2011. febr. 11. 22:27
 5/10 Leninszobor válasza:
Én ilyenkor feljövök ide és megkérdezem mit csináljak. :D Poént féretéve:én már lassan 2 hónapja ezzel küzdök, igaz nem kis hülyeség miatt. Én rendesen kibőgöm magam ha rámjön, muszáj mert ha bentmarad csak feszült leszel. Amúgy elkezdtem hallgatni a 90-es évek happy hardcore zenéit, dinamikus, dallamos, nem hiába van ott az a happy jelző, ezek felpörgetnek, elfelejttetik velem a történteket és úgy érzem hogy minden oké. Javaslom hogy találj Te is magadnak valamit ami "mindííííg minden körülmények között" fel tud dobni.
2011. febr. 13. 15:25
 6/10 A kérdező kommentje:
Oké.Köszi!Kipróbálok majd valamit.
2011. febr. 13. 15:37
 7/10 anonim válasza:
én azt mondogatom "nemsírok, nemsírok, nemsírok...." néha sikerül :DD
2011. febr. 13. 17:03
 8/10 anonim válasza:
Arra gondolok ami boldoggá tesz ami fontos számomra,attól függ mekkora a gondom néha sirok kiadom a feszültséget,ugy is mindegy már megtettem nem toom vissza csinálni.:)
2011. febr. 13. 18:53
 9/10 anonim ***** válasza:
olyankor rejtőt olvasok. az mindig felvidít :D "-Levágtam a fülét,baj?" :D
2011. febr. 14. 14:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát sírok...én mondjuk eléggé sokat sírok, tudok direkt is. Kisírom magam, kész.
2011. febr. 14. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!