Ezek kozul mely tulajdonsagokat tudhatod magadenak? Csak oszinten!
Figyelt kérdés
Empatia
Tolerancia
Segitokeszseg
Igazsagerzet
Oszinteseg
Figyelmesseg
2011. febr. 10. 19:30
12/29 anonim válasza:
Nagyon egyenes, őszinte ember vagyok, de az igazságérzet még ennél is erősebb! Minden körülmények között az igazságért harcolok. Nem bírom elviselni az igazságtalanságot, sem magammal, sem mással szemben. ha lenne ősellenségem, őt is megvédeném az igazságtalansággal szemben. Sosem vártam ezért megbecsülést, nem szívességből teszem, inkább ösztönösen. És igen, ezúttal is őszinte leszek: a többi tulajdonságot nem birtoklom.
13/29 anonim válasza:
empátia, segítőkészség, igazságérzet, néha figyelmesség
15/29 anonim válasza:
Szerintem az összeset, talán annyiban sántít nálam a dolog, hogy sokszor felfigyelek az igazságtalanságoknál nem merek mindig kiállni magamért/másokért és vannak dolgok amikben toleránsabb lehetnék.
16/29 anonim válasza:
tolerancia, segítőkézség, igazságérzet, figyelmesslg. Ezek biztosan. Sokan mondják általában, hogy milyen őszinték, csak mert jól hangzik, meg ez így jó, de szerintem nagyon ritka ki tényleg őszinte, minden téren(füllentések, sunyítás...)
17/29 anonim válasza:
Tolerancia
Segitokeszseg
Igazsagerzet
Oszinteseg
18/29 anonim válasza:
Ha egyet lehetne választani, akkor a legjellemzőbb tulajdonságomat írnám, ami a: segítőkészség.
19/29 anonim válasza:
Igazságérzet, segítőkészség és figyelmesség. A többi nálam is egyén függő. Toleráns vagyok másokkal szemben, ha megérdemlik, van, akivel szemben viszont egyáltalán nem. Őszinte vagyok otthon, a párommal, a barátaimmal. Van olyan szituáció viszont, hogy nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy őszinte legyek, pl az egyetemen egyszer kétszer. Empátiát is gyakran érzék a barátaim iránt stb, de itt is vannak olyan emberek, akikkel szemben képtelen vagyok.
20/29 BlackSword válasza:
Mind, kivéve a toleranciát... egyébként szeretek segíteni, ha valaki elmondja mi a baja, de a panaszkodással nem tudok mit kezdeni... Pedik konstruktív vagyok, ahol lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!