Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Piercing tevés. Fáj?

Piercing tevés. Fáj?

Figyelt kérdés
Már tettem füllbevalót,azt nem éreztem,semmit sem..De a szemöldökbe fááj?Holap ellogok az utcsó 2 óráról gyors egy deci vodka,és utána meg a pircingeshez...igy talán nem fáj annyira:D
2011. febr. 9. 20:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
piercing tevés. de paraszt vagy:D
2011. febr. 9. 20:30
 2/10 anonim ***** válasza:
legyen 2 deci és nem fáj :D
2011. febr. 9. 20:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem lovas van.
2011. febr. 9. 22:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Piercing tevés? Mi b*zdmeg? rád teszik a piercinget? abszolút nem fáj..súlya is alig van.
2011. febr. 12. 00:35
 5/10 anonim válasza:
elmteg ittas állapotba nem is szurhatnak téged.. ha piercerhez mész.. ha magadnak az már más dolog :D de szemöldökkel én mindenképp elmennék szakemberhez :)
2011. febr. 13. 21:56
 6/10 anonim ***** válasza:
ne igyál elötte csak utána amúgy nem fáj szerintem
2011. febr. 19. 02:11
 7/10 PuMiToO válasza:

Tapasztalataim szerint attól függ, hogy hova szúrja az ember, vagy szúrják neki... Megfelelő eszközökkel és egy kevés tapasztalattal az alap piercingek, mint ajak, szemöldök, orr stb... Könnyedén és tán fájdalommentesen átszúrhatók. Viszont, eszközök hiányában könnyen ferde lesz, esetleg elfertőződhet. Ha viszel ékszert, bagóért átszúrja neked egy szakember.

Egyéb területekre veszélyes otthon szúrni (mell, nyelv, intim), pláne ittasan. Szerintem menj el egy szalonba.

2011. márc. 19. 02:31
 8/10 anonim válasza:
Az alkoholtól kitágulnak az ereid, inkább informálódj mielőtt ilyet akarsz csinálni 1. 2 Mióta van olyan, hogy piercing tevés?XD 3 Az, hogy fáj-e emberfüggő.: D
2011. máj. 8. 19:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Ne csináltass piercinget.
2011. jún. 21. 21:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Oszt meg mi a ráknak a piercing? Teljesen felesleges.
2011. aug. 23. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!