Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy lehet az, ha valakinek...

Hogy lehet az, ha valakinek nincs stílusa?

Figyelt kérdés
Én szinte minden stílust szeretek... Próbáltam már többféle stílust követni, deh semelyiknél se voltam önmagam, ez így szerintetek normális?? (15 éves vagyok)
2009. febr. 8. 20:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez vele is így volt és van. Nincs ezzel semmi baj, hogy sok minden érdekel. :) Ne aggódj, majd rátalálsz önmagadra! Csak idő kérdése..:)
2009. febr. 8. 20:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

vagy esetleg ez vagy te én is minden stílust kedvelek de ebből csak előnyöd van:) ez jól van így nem kell hogy az ember 1 konkrét stílusnál ragadjon szerintem

Alex DeLarge

2009. febr. 8. 21:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanmár... mert szerinted annyi ember van aki született rapper/rocker/emos/punk akármi, mint amennyi ezekből az utcán mászkál?... Pláne a Te korodban... gyakran azoknak van a legkevésbé saját stílusuk, akik "szükségét érzik", hogy felvegyenek egy már előre "legyártott" stílust.

Félre értés ne essék! Semmi bajom a felsorolt stilus kedvelőivel, és többségének valószínűleg tényleg ez A stílusa, de azért nehéz lenne ezt a több milliárd embert ilyen kevés (mondjuk jó esetben is néhány 10) stílusra osztani...

Majd rájössz, hogy van stíéusod, ami tényleg a sajátod és nem mások követése, persze ehhez kell még jó pár év, de nekem is sikerült :)

2009. febr. 9. 17:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én speciel a "militarista" stílust alakítottam ki magamnak, már ha van ilyen egyáltalán.
2009. febr. 9. 19:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Persze h normális =)

Én pl. megvetem az összes stílust :S (*félreértés ne essék: nincs semmi bajom a punkokkal/rockerekkel/emokkal/faszom tuggya mikkel :D)

2009. febr. 11. 17:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez a nincs stílusa dolog eléggé értelmetlen. Mindenki tartozik valamilyen irányzatba,a külső stílusjegyek alapján. Még aki egyik fő vonalba sem tartzoik,az meg az átlagos stílusban tolja. De viszont az lehet amugy az,akinek nincs stílusa,ha rengeteg letisztult stílus jegyeit össze vissza kevergeti,és egyáltalán nem összeegyeztethetők ezek a dolgok egymással. Szögesbakancsal melegítőfelső, pantallóhoz fehér sportcipő és hasonló kisstílű dolgok.Vagy egymáshoz nem passzoló szinek hordása.Nah,az ilyennek tuti nincs stílusa.
2010. szept. 26. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!