Egy Noémi nevű lány is lehet menő?
Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 13:35
11/18 anonim válasza:
Ha ilyen ronda nevekkel, mint az Erzsi, Margit, Niki, Zsuzsa és Jolán..stb. lehet valaki menő, akkor a Noémi miért ne?
13/18 anonim válasza:
elmehetsz a jó fenébe, kedves kérdező!
a barátom elküldte a fuckyeah linket, a barátnőm meg kirakta a fészbúúk üzifalamra a képet! :D
még hogy nem lehetek menő?
de igen, nagyon is az vagyok! :PPPP
14/18 anonim válasza:
fuckyeah link??én ezt a kérdést nem is láttam fuckyeah-en..
16/18 anonim válasza:
Én is Noémi vagyok, és imádom, szerintem menő név.:D egyébként sztem a Niki név szép, a mamám meg a nagynéném pedig Jolán, úgyhogy nekem az is tetszik! :)
17/18 hazi78 válasza:
Kérdező elmehetsz a tudod hova ki kérem ezt a kérdést magamnak én is Noémi vagyok és még élek nem gúnyolnak sok (igaz) barátom van és még a szüleim se adtak árvaházba szóval mondhatjuk hogy menő vagyok! :D Egyébként meg az egyik hozzá szóló már kérdezte is hogy a Donatella, Nausziká, Adolfina, Aleszja, Aloé, Amidala, Anicéta, Áprilka, Ata, Bársony, Berkenye, Britni (no komment..), Cinderella (ejtsd C-vel!), Diotíma (mintha egy betegség lenne...), Domiciána, Ecska, Ékes, Európa, Fehér, Gyönyörű, Hadassa, Jusztícia, Loren, Mandorla, Opál, Primula, Szúra, Talita, Triniti, Zafira, Zefira, Zsüsztin, Delfina, Fiamma
18/18 hazi78 válasza:
Vége lemaradt bocsesz. :D Szóval hogy azok a nevek miért jobbak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!