Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egy Noémi nevű lány is lehet...

Egy Noémi nevű lány is lehet menő?

Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 13:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
67%
Ha ilyen ronda nevekkel, mint az Erzsi, Margit, Niki, Zsuzsa és Jolán..stb. lehet valaki menő, akkor a Noémi miért ne?
2011. febr. 1. 17:31
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
A Niki szerintem szép...
2011. febr. 2. 17:18
 13/18 anonim ***** válasza:

elmehetsz a jó fenébe, kedves kérdező!

a barátom elküldte a fuckyeah linket, a barátnőm meg kirakta a fészbúúk üzifalamra a képet! :D

még hogy nem lehetek menő?

de igen, nagyon is az vagyok! :PPPP

2011. febr. 5. 00:26
 14/18 anonim ***** válasza:
fuckyeah link??én ezt a kérdést nem is láttam fuckyeah-en..
2011. febr. 5. 13:24
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem, dehogy is...
2011. ápr. 12. 13:42
 16/18 anonim válasza:
100%
Én is Noémi vagyok, és imádom, szerintem menő név.:D egyébként sztem a Niki név szép, a mamám meg a nagynéném pedig Jolán, úgyhogy nekem az is tetszik! :)
2012. márc. 2. 20:03
 17/18 hazi78 válasza:
Kérdező elmehetsz a tudod hova ki kérem ezt a kérdést magamnak én is Noémi vagyok és még élek nem gúnyolnak sok (igaz) barátom van és még a szüleim se adtak árvaházba szóval mondhatjuk hogy menő vagyok! :D Egyébként meg az egyik hozzá szóló már kérdezte is hogy a Donatella, Nausziká, Adolfina, Aleszja, Aloé, Amidala, Anicéta, Áprilka, Ata, Bársony, Berkenye, Britni (no komment..), Cinderella (ejtsd C-vel!), Diotíma (mintha egy betegség lenne...), Domiciána, Ecska, Ékes, Európa, Fehér, Gyönyörű, Hadassa, Jusztícia, Loren, Mandorla, Opál, Primula, Szúra, Talita, Triniti, Zafira, Zefira, Zsüsztin, Delfina, Fiamma
2012. júl. 4. 08:18
 18/18 hazi78 válasza:
Vége lemaradt bocsesz. :D Szóval hogy azok a nevek miért jobbak?
2012. júl. 4. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!