Miért foglalkozom annyira mások hibáival? Mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
És itt nem az ellenségeimről van szó...
például a páromnak a legapróbb hibái is idegesítenek (pedig nagyon szeretem!)...
azthiszem tökéletes igaz rám a "más szemében a szálkát..." kezdetű mondás :(
2009. febr. 6. 22:40
1/3 anonim válasza:
Ilyen a jellemed. Én is ilyen vagyok, nagyon kritikus. Az a baj, hogy ki is mondom, nem áll meg bennem a szó. Pedig meg lehet tanulni kezelni. Mikor kritizálnál épp, olyankor helyette egyet mosolyogni!:) Egy idő után belédrögzül, és megszokod. Vagy maradsz Te is ilyen, de ez sok konfliktust és bosszankodást hordoz magával. Na meg azt is lássuk be, hogy unalmas lenne az élet, ha minden tökéletes lenne.:)
2/3 anonim válasza:
Nekem azt mondta egy okos ember hogy az idegesít másokban amit magadban nem tartasz jónak.
3/3 anonim válasza:
nem értek egyet az utolsó hozzászólóval,maximum hangzatos volt,de értelme nulla.
én is ilyen vagyok....nem tudni miért,ha te sem tudod valószinűleg mi sem fogjuk tudni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!