Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit jelent ez egy fiúnál?!

Mit jelent ez egy fiúnál?!

Figyelt kérdés
egyik nap tökjó minden beszlégetünk, mikor fázok oda adja a pulcsiját meg a sapkáját tök férre érthető dolgokat mond és tök ari ..jézusom..miért mondok én ilyeneket..más nap meg le se szarja a fejem :/ máslányokat öleleget, beszélgetvelük ..és ez engem nem zavar csak az h kb.le se szar..
2011. jan. 26. 17:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát előbb gondold végig magadban, hogy neked mit jelent a fiú. Aztán menj oda hozzá és kérdezd meg tőle hogy hello, most mi a helyzet? aztán majd kisül belőle valami :)
2011. jan. 26. 18:01
 2/8 anonim ***** válasza:
akkor jó fej mikor csak kettesben vagytok?és akkor undok,ha ott vannak többen,vagy ott vannak a haverjai?
2011. jan. 26. 18:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Biztos kamasz. Nálunk jellemző tulajdonság a hangulat ingadozás. Egyszer így egyszer úgy gyakorta előjelek nélkül!

A másik amire gondolok és ez valszeg jobban fog tetszeni:) Hogy egyik nap pedálozik egy kicsit aztán a kövi nap várja a viszonzást.. Azt, hogy te keresd az ő társaságát illetve te légy figyelmes felé... Ne csak "mindig" ő...

A lányok ölelgetése pedig vagy elterelés, hogy ne hogy azt hidd, hogy érez valamit irántad, hanem csak azt, hogy ő ilyen mindenkivel fain srác... Ugye valahogy védeni kell az egoját ha nem olyan nagyon májer srác, hogy megengedhessen magának egy esetleges kosarat vagy "leoltást"... ;)

2011. jan. 26. 19:01
 4/8 A kérdező kommentje:
igazából tényleg nem tudom..már mint én úgy mindig beszélgetek vele de nem nyomulok megy ilyenek mert mondjuk előttem ül.-.-":D meg kb. az életünkben az egyetlen ilyen közös pont a kézilabda. sokszor együtt megyünk fel de legtöbbször mindig ott vannak a haverjai vagy az osztálytársaink mert a lányok edzése 1 órával később kezdődik szóval már nem tudunk hazamenni ezért megyünk velünk suli után..neem tudom...azt se tudom miért foglalkoztat ez engem így....talán csak bebeszélem magamnak...
2011. jan. 26. 19:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez azt jelenti, hogy tud bánni a nőkkel.
2011. jan. 26. 22:59
 6/8 anonim ***** válasza:

vak vezet világtalant!

nos Én azt mondom hogy esélyes vagy a srácnál de csak annyira hogy megkuráljon!

üdv!

2011. jan. 27. 00:19
 7/8 anonim ***** válasza:
jajj ne csináljátok már...engem is ezzel basztatnak egy 15éves csaj vagyok és egy csomó olan btom van, akkikkel csak barátok vagyunk téll.. akikkel megöleljük egymást, és puszi is szokott lenni deh ez miért baj??én ezen nem pánikolnék be...ink menny oda hozzá és beszélgess vele, és a válaszaiból tudni fogod, hogy mi van...és ha nem jössz be neki, akkor ez van féllre értetted, ha meg igen, akkor mondmeg nekii, hogy ezt tegye egyértelművé...am meg hiddel a psik nem fogják első nap mikor leesiknekik hogy te vagy, hogy szia...szeretlek...ehhez idő kell csak nyugi:D
2011. jan. 27. 14:46
 8/8 Pali1977 ***** válasza:

Két választásod van:

1. Hagyod a dolgokat úgy ahogy vannak, és majd vagy történik valami, vagy nem, de addig rágod magad, hogy most mi van.

2. Oda mész hozzá és megpróbálsz a végére járni a dolgoknak. Lehet, hogy csak a haverok miatt viselkedik úgy. Viszont azt ne hagyd hogy kihasználjon.

2011. febr. 17. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!