Elolvasnátok azt a könyvet, ami így kezdődik, vagy ez az ajánlója? (nemet kort kérek, köszi)
A szívem hevesen vert. Azt hitték nem működnek az érzékszerveim, pedig láttam, kicsit homályosan, de láttam. A hangok összemosódtak a fülemben. Csak feküdtem ott és nem tudtam mitévő legyek. Megmozdulni nem voltam képes. A legnagyobb mozgás, amit elvégeztem a csuklóm összeszorítása volt. Egyre szaporábban vettem a levegőt. Szédültem és hányinger kerülgetett. Hirtelen felüvöltöttem. Magamat is megleptem. Össze-vissza üvöltözni kezdtem. Mellém szaladtak páran, egy lány és két fiú. Egyikük felemelte a kezem, ott, ahol megharaptak.
- Szívd ki… gyerünk!
- Nem megy! Meg fogom ölni! – a lány és az egyik fiú vitatkozott.
- Már mindegy… már teljesen mindegy. Túlságosan szétterjedt a testében a nyál. Az összes vérét ki kéne szívni. Lehetetlen hogy az egészet kicseréljük… - tényleg azt hihették nem hallok, nekem viszont nagyon jólestek ezek a szavak. Olyan fájdalmat érezte, hogy végül is már mindegy volt nekem. Hirtelen a magasabb srác felkapott. Nem volt nehéz feladat neki, alacsony és vékony testalkatom miatt. Fejem hátra hanyatlott, nem tudtam megmozdulni, ő pedig a szemembe nézett.
- Nem lesz semmi baj… megmentünk. Hallasz? Nem lesz semmi baj… - volt még annyi erőm, hogy a szemébe nézzek. Lassan és nehezen, de bólintottam. Hiába nyugtatott, már tudtam. Vámpír vagyok.
Fogalmazás jó.
A vámpírokat mi a francnak kell firtatni, annyira unalmasak, hogy szinte feláll a szőr a hátamon, ha egy olyan könyvet a kezembe veszek.
Vagy... kreatív gyűjtőmunka valami fantasy-sabb alkotáshoz. Mert ezzel a szókinccsel lehetne nagyon szép elfes-manós-koboldos-méhes esetleg valami érdekesebb történetet is írni... részemről...
Ahhoz képest, hogy 12, nem rossz.
Beleolvasnék, hátha meglep valamivel az elején, hátha egy másfajta szemszögből közelíti meg a vámpírokat, van benne humor, önirónia, életszag, meg ilyenek, amiket valami különös okból kifolyólag kifelejtett a fülszövegből.
Írjon fantasy-t. És fejlessze a fantáziáját. Olvassa el a Végtelen történetet, meg a Momo-t. Jót fog tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!