Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Túl erősnek érzem magamat mit...

Túl erősnek érzem magamat mit tegyek?

Figyelt kérdés

15/F vagyok és nagyon erősnek érzem magamat. Hallottam hogy van ilyen kondizás meg hogy fekvenyomás meg ilyesmi az jó?

Sz.tem belekezdek mongyuk úgy 70 kg val. Vagy kezdjek fát vágni??? Tényleg nem tom légyszi segítsetek. Csak komoly válaszokat.

2011. jan. 19. 23:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szal azt mondod hogy egy 15éves aratós lezúz egy nála sokkal idősebb kétajtósat???

15éves vagy és ilyeneket kérdezel és még Te vagy felháborodva ha heccelünk???

2011. jan. 20. 16:34
 12/13 anonim válasza:

Мirkó

Nem tudom hol olvastad, hogy városi vagyok, de felvilágosítalak faluban lakom. Még ha kényszerítenének se mennék városba lakni. A kérdezőnek javasoltam, hogy menjen lásson világot (feltételezem 15 évesen még nem ette meg a kenyere javát) mert mindenkinél van erősebb, és jobb. Nagyon komoly szövegértési problémád van, javaslom fejleszd magad, tanulj, és ha csak butaságokat tudsz akkor ne szólj bele ....

2011. jan. 21. 07:28
 13/13 anonim ***** válasza:
ha vidéki vagy és kertesházban laksz, szerencséd van. tákolj magadnak húzóckodót, vagy járj kondiba fekvenyomni. de súlyokat otthon is tudsz akkor emelgetni. a feszültséget ("erőt") levezeti a hosszútávfutás is. kezd kocogással, és iktass bele sprinttelő szakaszokat, és levezetésnek megint kocogás. az is jó, ha talajgyakorlatokat tanulsz
2011. jan. 21. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!