Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mennyibe kerül ha felveszek...

Mennyibe kerül ha felveszek még egy nevet?

Figyelt kérdés
pl eddig voltam Kis Zsófi és most Kis-Nagy Zsófi. akkor ez mennyibe kerülne meg ugye személyit is útlevelet mindent újra kellene.. vagy nem?
2011. jan. 19. 16:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Anyakönyvvezetőnél kell a kérvényt benyújtani, asszem 10 000 ft, és egy adatlap kitöltése. Ő továbbküldi a belügyminisztériumhoz, és az engedélyezés után kész is. vigyázz, mert az összes iratodat le kell cserélni.
2011. jan. 19. 16:57
 2/4 A kérdező kommentje:
kösziszépen a választ. és ha minden iratomat lecserélem az kb mennyi? ilyenek hogy személyi, útelvél, diákigazolvány, lakcímkártya, eus egészségbiztosítási...
2011. jan. 19. 21:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Helló!

Bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok, de én is a névváltoztatáson (vezetéknév) töröm a fejem és érdekelne, hogy ebben az esetben a létező összes iratot (pl.:diploma) meg kell újítani?

2011. ápr. 9. 22:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne hogy meg kell újítani! Bár a személyi meg diák meg az ilyenek nem valami drága(500-1500 ft), a jogsi az ha jól tudom akkor olyan 5-6ezer, a diplomát azt nem tudom..
2011. ápr. 26. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!