Több mint barátság, de nem szerelem. Akkor mi?
internetes?...semmit nem jelent. nem ismerheted eléggé netről.
egyébként azt mondanám szexuális vonzalom, vagy csak simán vonzalom.
Igen internetes,már két éve ismerem:)
Hát hogy szexuális vonzalom azt nem tudom..mert én 13 vok,de ő meg 18:S
De majd megkérdezem tőle:)
Még fiatal vagy, de előbb-utóbb megtanulod az életben, hogy a barátság több, mint szerelem, úgyhogy amit mondott az paradox...
Üdv.
elősször is messziről jött ember azt mond amit akar!!!!
Másodszor sose bízz meg senkiben!!!
Harmadszor lehet hogy csak megakarnak dugni!
Sokat kell még tanulnod mert nagyon fiatal vagy!!!Szal vigyázz magadra!!!
LOL haggyukmár szegény csajt mit kell így beparatni. Internetes kapcsolat azaz nem kel megmondanod, hogy hol laksz és ennyi.
Amúgy velem is ez van, csak élő helyzetbe. A srácnak barátnője van, de a mi kapcsolatunk is több mint barátság, de nem szerelem. Frusztráló.. Egy csettintés és beleszeretek, de a barátnő miatt nem teszem és ő is érzi hogy több mint barátság, de nem tudja mi és a barátnőjét meg szereti.. Na ilyenkor mivan?!
Utolsónak!!!
Ez már igazi szerelem kocka!!!
XD
Ilyenben voltam én is hogy hú de nagyon kiadjuk egymás lelkét egymásnak meg úgy érezzük hogy sokkal több mint bármi más!!!De ha találkoztok úgyis vége az illúziónak ha meg nem akkor érezzétek magatokat szerencsésnek!!!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!