Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan érhetem ezt el?

Hogyan érhetem ezt el?

Figyelt kérdés

Sokszor hallottam már,h ha valaki elszántan akar valamit,akkor az a dolog/esemény elkerüli az illetőt. Csernus Imre ezt úgy szemlélteti,h ha valaki erősen akar valamit,az olyan,mintha az öklével össze akarná szorítani a vizet.csak akkor tudja megtartani a vizet,ha kinyújtja a tenyerét, és így nem szorítja ki a vizet. Furcsán hangzik ez a példa......de szinte mindig ha akarok valamit:szeretnék összejönni egy lánnyal,vagy pl most munkakeresésbe vagyok,és érzem magamon,h szinte görcsösen akarom,h összejöjjön,sikerüljön,és nem jön össze.

Viszont, néha nyugodt vagyok,és akkor sokkal határozottabban lépek fel, és jobb az eredmény is.

Szeretném kicsit kiadni a kezemből az irányítást,h ne csak tőlem függjenek a dolgok. laza akarok lenni,megtenni ami tőlem telik,de rábízni magam a sorsra.

Hogyan érhetem ezt el?

köszönöm a válaszaitokat!

23F

2011. jan. 18. 10:16
 1/5 anonim ***** válasza:
apró lépésekkel meg tapasztalod hogy ha bízod a "sors" ra magad akkor nem fogod meg bánni. És elindul 1 lavina ahol le tudsz majd "szarni" mindent. Csak hogy le tudj mondani dolgokról ahhoz az kell, hogy higgy abban hogy ami jön, az neked MINDENFÉLEKÉPPEN jó lesz. Ha nem hiszed akkor csak nagy pofára esések lesznek. :$
2011. jan. 18. 11:50
 2/5 anonim ***** válasza:
az első voltam. (az optimizmus tanulható, de optimizmus nélkül, nem tudod leszarni a dolgokat.)
2011. jan. 18. 11:50
 3/5 anonim ***** válasza:

ez de jóó

velem is mindig ez van

amúgy ajánlom a Titok című filmet:)

2011. jan. 18. 13:44
 4/5 anonim ***** válasza:

(első vagyok)

én is megnézhetem?:$ :D még nem láttam :$:D

2011. jan. 18. 13:45
 5/5 anonim ***** válasza:
peersze! ezt oktatni kéne! amúgy rákereshetsz a yootoobon is http://www.youtube.com/watch?v=qojU-s6AXHs&feature=related
2011. jan. 18. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!