Hogyan érhetem ezt el?
Sokszor hallottam már,h ha valaki elszántan akar valamit,akkor az a dolog/esemény elkerüli az illetőt. Csernus Imre ezt úgy szemlélteti,h ha valaki erősen akar valamit,az olyan,mintha az öklével össze akarná szorítani a vizet.csak akkor tudja megtartani a vizet,ha kinyújtja a tenyerét, és így nem szorítja ki a vizet. Furcsán hangzik ez a példa......de szinte mindig ha akarok valamit:szeretnék összejönni egy lánnyal,vagy pl most munkakeresésbe vagyok,és érzem magamon,h szinte görcsösen akarom,h összejöjjön,sikerüljön,és nem jön össze.
Viszont, néha nyugodt vagyok,és akkor sokkal határozottabban lépek fel, és jobb az eredmény is.
Szeretném kicsit kiadni a kezemből az irányítást,h ne csak tőlem függjenek a dolgok. laza akarok lenni,megtenni ami tőlem telik,de rábízni magam a sorsra.
Hogyan érhetem ezt el?
köszönöm a válaszaitokat!
23F
ez de jóó
velem is mindig ez van
amúgy ajánlom a Titok című filmet:)
(első vagyok)
én is megnézhetem?:$ :D még nem láttam :$:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!