Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Homály leple hulott rám, mit...

Homály leple hulott rám, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Elöször is hello mindenkinek. Van egy problémám ami biztos h másoknak is volt már, jelenleg azt a korszakomat élem át amikor ugy hiszem h semmi sem lessz belöllem, eccerüen semmi sem érdekel, nem tudok magamnak olyan munkakört találni ami illene az elvárásaimnak. Biztos h lenne csak most jelenleg vagy költséges számomra vagy nem elérhető. Jelenleg vendéglátó szakon vagyok, de egy az h türelmem sincs másrészt meg gyülölöm ezt a szakmát. Igazából nem is azt kérem h most felsoroljatok egy csomó állás lehetöséget, azt akarom meghallgatni h aki ezt átélte és érti amit mondok az irja meg lécci h ő ebben a korában hogyan élte meg és hogyan tudott túlépni? 19/F
2011. jan. 17. 18:11
 1/6 szamóca. ***** válasza:

én is ezt élem. tudod miért sz*rom le? mert ugyis alakul valahogy. majd meglátjuk, kész:)

meg lehet nekem könnyebb mert nem vagyok egy karrierista típus.

2011. jan. 17. 18:18
 2/6 A kérdező kommentje:
én már elterveztem ha nem lessz más szakma akk leszek celeb XD csak gondoltam megosztom ezt a kérdést mert azért néha gondolkodok rajta
2011. jan. 17. 18:33
 3/6 szamóca. ***** válasza:
legyünk rokksztárok l,,l, :DD
2011. jan. 17. 18:34
 4/6 A kérdező kommentje:
leszek énekes XD
2011. jan. 17. 19:01
 5/6 szamóca. ***** válasza:

én majd basszerozok:D

na látod, máris megvan az életcél ^^

2011. jan. 17. 19:09
 6/6 A kérdező kommentje:
célom mindig is volt, csak az elérése hosszu út XD gondoltam röviditek XD
2011. jan. 17. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!