Milyen zenéket szeretsz?
Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 12:02
11/18 anonim válasza:
Glam-rock, pop, indie, népzene, minden:) De Avril Lavigne-től a When You're Gone-t soha nem hallgatom meg, csak ha sírni akarok, nekem olyan ez a dal, mint a hashajtó, csak ez sírni segít:(
13L
12/18 anonim válasza:
Hangulatfüggő.
Van amikor a legaljább wannabe rapper fröcsög a hangszórókból, máskor meg Beethoven szimfóniái.. :D
Ugyanígy hallgatok technot, popot, rockot, punkot, metált, grindcoret, hardstylet, hardcoret, jumpstylet, hiphopot, reggaet, stb stb! :D
Mondjuk örök szerelmem akkor is a Ska marad.. (Y)
14f
13/18 anonim válasza:
death metal és a metal egyébb vállfajai...no meg rock!
Six Feet Under, Torture Killer, Motorhead, Blood Red Throne
ezek a kedvenceim
18_F
14/18 haggyámán válasza:
Egyedül a pop-zenét nem tudom elviselni. Mind más értelmes és vagy nagyon elvont zene jöhet. :)
15/18 Mentifantezsvér válasza:
Hát...régebben rappet halgattam de azóta már nem szorítom magam egy múfajba :D mindíg a hangulatomtól függ...van amikor linkin park...van amikor kanye West,eminem,wretch 32,lil wayne, de olyan is van amikor kicsit nyálasabbakra váltok..pl Justin bieber , selena gomez, vagy csak szimplán sean paul...de igazából nem érdekel a stílusa..ha tetszik és szívenüt akkor minden jöhet :D de leginkább külföldieket hallgatok..:)
17/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D
2011. jan. 18. 18:39
18/18 anonim válasza:
leginkább Rap és Rock, de jöhet a reggae és a D'n'B is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!