Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy is van ez? Csajok?

Hogy is van ez? Csajok?

Figyelt kérdés

Nem értem már a nőket, lehet bennem van a hiba :) Nehezen ismerkedem. Ugyanaz a vége mindig:

- van barátom, haggy

- nemrég szakítottam, haggy

- túl ritkán keresel,nem is érdekellek, haggy

- túl nyomulós vagy, haggy

- nincs időm ismerkedni, haggy

A csajok egyálltalán hol ismerkednek akkor? Másik kedvenc: normálisan beszélek vele, őszinte vagyok le se sz@r, elkezdek bunkózni, kritizálni, nem éppen illő dolgokat firtatni egyből el kezdem érdekelni. Normális csajok nincsenek?:D Komolyan erre van igény? A bunkóság az új divat, vagy mi? 22f

2011. jan. 14. 13:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát az indokok amiket leírtál szerintem tipikusan olyanok, hogy egyszerűen nem vagy az esetük, nem jössz be nekik külsőleg (legalábbis én akkor szoktam ilyeneket mondani pl. hogy nincs időm ismerkedni. mert ha valaki komolyan érdekel arra mindenképp lehet időt szakítani szerintem:)). Amúgy a normális lányok többségének szerintem egyáltalán nem jön be ha egy pasi bunkó velük, szóval szerintem ezt hanyagold, ha nem akarod hogy elterjedjen rólad hogy mekkora egy bunkó vagy, mert akkor a normális lányok tuti elkerülnek majd...
2011. jan. 14. 13:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok bunkó, és nincs is arra igényem akinek ez bejön. Kiváncsi voltam, ha a normális nem tetszik akkor mivan HA alapon.
2011. jan. 14. 13:28
 3/8 anonim ***** válasza:

Bunkóskodni semmiképpen nem kezdenék el, még akkor sem, ha velem azok lennének!!!! hiszen a viselkedésünk mindig rólunk állít bizonyítványt. Akkor is, ha ingerült, stb. válaszunk mindenképpen indokolt vagy jogos lehetne.

Az általad hallott, felsorolt indokok akár igazak is lehetnek.

A nőkkel egyébként finoman kell bánni, mint a hímes tojással.

Amire buknak: udvariasság, figyelem, kulturált viselkedés, megbízhatóság, finom, nem durva humor.

2011. jan. 14. 13:29
 4/8 anonim válasza:
Ha egy lány nem figyel, miközben beszélsz hozzá, nem érdekled őt. Ilyenkor ne kezdj el bunkón viselkedni, mert össze fognak zavarodni. És igen, a lányokkal finoman kell bánni. Kedvelik az olyan fiúkat, akikkel jól eltudnak beszélgetni, mindig megtalálják a közös témákat, kedvesek és nincs hirtelen haragjuk.
2011. jan. 14. 13:41
 5/8 A kérdező kommentje:

bizonyára bennem van a hiba, csak tudnám mi:)

udvariasság, figyelem stb-vel szinte sohasem jutottam előrébb, pedig mindig a legalapvetőbb dolgoknak tartottam.

2011. jan. 14. 13:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Akkor ennek nyilvánvaló oka, hogy MÉG nem jött el a megfelelő csajszi. Aki pedig nem megfelelő, az minek is lenne, nem igaz?

Tehát, csak kitartás, és tartsd magad az előzőekhez, meglátod, meg lesz az eredmény. Akkor, amikor majd nem is gondolod.

Ja, és még 1 apró: ne legyél velük túl direkt, mert frászt kapnak. Azt is gondolhatják, nálad alapvetés az állandó csajozás.

2011. jan. 14. 14:02
 7/8 A kérdező kommentje:
A kitartásom és a türelmem nincs már épp a topon. Kicsit sz@r már egyedül :)
2011. jan. 14. 14:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Valószínüleg nem olyan körben keresel, ahol te érdekelt lennél.

Én internetes párkeresésre egyáltalán nem vagyok kíváncsi, szóval itt bárki felkereshet engem úgyis lekoptatom. És tök mindegy milyen helyes vagy okos és illedelmes. Nem akarok zsékbamacskát játszani. Az meg hogy bunkózzanak velem, nos annak csak egy sziát tudok mondani és már töröltem is mindenhonnan.

És ha mindez élőben történik akkor valószínüleg azért van, mert nem az esetem. És ha az utcán 1 férfi bunkózni mer velem azt ott hagyom a fenébe, ugyan ez a helyzet kiabálás, féltékenységi roham és más egyéb kellemes szituációk megesése után is.

Szóval a válasz, személyemben. Nincs szükségem egy bunkó emberre sem a környezetemben. Az meg már egy dolog ha nem tudja valaki felkelteni az érdeklődésemet.

17/L

2011. jan. 14. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!