Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerinted mit tehetek? SOS...

Szerinted mit tehetek? SOS please! (LENN)

Figyelt kérdés

2 hete minden elromlott a suliban..:'( van egy b.nöm aki lehord mindennek és beképzelt, egyebként az ilyen hecc-jei mellett eltekintve jó baratok vagyunk...ma össze vesztünk és úgy érzem h a sulibna nincs 1 barátom se.. senkit nem érdeklek és unalmas vagyok,mindenki körülötte forog,meg bálványozzák..nincsenek barátaim és minden napom unalmas,sokszor vagyok szomorú ezek miatt mert úgy érzem h értéktelen vagyok, :*( 2 hete olyan rossz napjaim voltak h az csak nah.. :'(

olyan hülyén,és bolondnak, értéktelennek érzem magam most.. :'( senki nincs aki bátoritson vagy valami.. nem önsajnálatról van szó hanem tényleg már minden rossz a suliban .. valaki segitsen,mitcsináljak???

..\L

2011. jan. 13. 23:36
 1/7 anonim ***** válasza:
BÁTORSÁG,KITARTÁS!
2011. jan. 14. 00:02
 2/7 anonim válasza:
43%
Basszál jól be a hétvégén!
2011. jan. 14. 00:42
 3/7 anonim válasza:
56%
Nyugodj meg, ezen minden kamasz átesik. Csak te érzed úgy, hogy nincsenek barátaid. Minden rendben lesz. Koncentrálj csak a tanulásra!!!
2011. jan. 14. 00:58
 4/7 anonim ***** válasza:
30%

Sajnálom, ez tudom milyen érzés. Ez a legrosszabb, amit történhet valakivel. Már én is éreztem ezt, de tudom, hogy mit kell tenni. Nekem akkor nem segített senki, de én szívesen beszélnék veled, hogy jobban érezd magad. Hidd el, nem olyan nehéz ezt megoldani :)

Ha szeretnél beszélni velem, akkor küldj egy üzenetet, és én felveszlek msn-re. Hidd el, hogy még nincs semmi baj, ennél ne zuhanj mélyebbre.

Várom az üzeneted :)

2011. jan. 14. 01:48
 5/7 A kérdező kommentje:
korod?nemed?valami?
2011. jan. 14. 02:40
 6/7 A kérdező kommentje:
korod?nemed?valami?jobb lenne ha ide leirnád mert nemhiszem h jóötlet lenne az msn,meg am sincs msnem .. :(
2011. jan. 14. 02:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Jó sokáig vagy ébren kedves Kérdező :D

Én 19 éve vagyok, és fiú. Gondolom, hogy ez nem túl szimpatikus a számodra, azt hiheted, hogy "pedómaci" vagyok. Van egy lány ismerősöm, akivel szintén meg tudnád beszélni a dolgot, ő is hasonlít hozzád(és hozzám is). Ha érdekel akkor az ő címét is megadhatom. Ilyen kérdéseket sajnos egy válasszal nem hiszem, hogy meg lehet oldani.

Ha érdekel, akkor írj, de ha nem, akkor én nem fogom erőltetni.

2011. jan. 14. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!