Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tehetnék az önundor ellen?

Mit tehetnék az önundor ellen?

Figyelt kérdés
Undorodom az arcomtól. Ocsmány a pofám. Sőt,az egész redvás porhüvelyem undormány.
2011. jan. 11. 15:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Egészséges önképpel. Pszichológus?
2011. jan. 11. 16:12
 2/15 A kérdező kommentje:
Ha lehet,hanyagolnám az agytúrkászt. Más megoldást kell keresnem. Mondjuk egy barátnő. Csakhogy találom kell egy olyan hülyét,aki hajlandó lenne velem járni.
2011. jan. 11. 16:40
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát, tegyél ellene, ha tudsz.:) Ha pattanásos vagy kezelgesd őket, ha véznának érzed magad, akkor gyúrd ki magad, ha több husi van rajtad, mint szeretnéd, akkor ugráld/fusd le magadról.:) Amint nekiállsz tenni az általad rossznak vélt tulajdonságaid ellen, szépen elkezd kúszni felfelé az önbizalmad... és ez az arcodra is kiül majd.:) Légy büszke arra, hogy képes vagy helyesen írni (ahogy látom), tehát valószínűleg nem lehetsz egy buta ember.:) Találd meg magadban azt, ami szerinted szerethető.

Mellesleg, pofája a lónak van! Hanyagold a becsmérlő szavakat önmagaddal szemben, mert senki nem érdemli meg, hogy ócsárolják és ezzel nem is segítesz a helyzeten. Hogy is várnád el, hogy szeressenek, ha te nem szereted magad?

2011. jan. 11. 17:19
 4/15 A kérdező kommentje:
Ahhoz,hogy szerethessem magam,szükséges legalább egy jó tulajdonság megléte. Esetemben nincs pozitívum. Ar arcommal van bajom,a testem elfogadható.
2011. jan. 11. 17:26
 5/15 anonim ***** válasza:
én is utálom a testem minden egyes porcikáját...de velem a barátom tette velem...egy szemét köcsög, szemen köpném
2011. jan. 11. 20:48
 6/15 anonim ***** válasza:
Tegyél fel képet magadról, és mi eldöntjük, hogy jogos-e a meglátásod.(persze megértem, ha nem akarsz, csak kiváncsi lennék rá)
2011. jan. 11. 21:38
 7/15 anonim ***** válasza:

javaslom "A Titok"/"The Secret" címü film megnézését és a "Az iránytü"/"The Compass" filmet

A vonzás törvényéröl szólnak

[link]

2011. jan. 11. 22:10
 8/15 A kérdező kommentje:
Ismerem a vonzár törvényét. Náalam csak a negatív vonzás megy.
2011. jan. 12. 11:55
 9/15 anonim ***** válasza:

hát ha így állsz hozzá

"Kívánságod számomra parancs"

2011. jan. 14. 20:55
 10/15 A kérdező kommentje:
Én mindent megtettem,de semmi.
2011. jan. 17. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!