Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ajakhasadékos fiú vagyok,...

Ajakhasadékos fiú vagyok, beszédhibás, visszahúzódó és gátlásos, és van problémám. Van-e rá esély, hogy lesznek valaha barátaim, barátnőm?

Figyelt kérdés

... továbbá: 19 éves vagyok, érdektelen vagyok, nem vagyok egy társasági ember, és sajna elég "érzékeny lelkületű" is vagyok, gyakran lehangolt, rossz kedvem van,. Otthonülős típus vagyok, igazából nincsenek barátaim, nem járok sehova, persze barátnőm sincs, soha nem is volt.

19 éves vagyok, talán enyhe szociofóbiám is van...

2009. jan. 29. 16:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

én mindig kirekesztett voltam a közösségekből. és én is utáltam magam.

aztán megtértem a Hit gyülekezetben(a vidámvasárnapos).

aztán elkezdtem megtapasztalni azt hogy Isten szemében értékes vagyok! és a szeretetével a bennem lévő sebeket az Úr Jézus napról napra folyamatosan begyógyította!

ezt átéltem, úgy érzem fontos hogy leírjam Neked!

2009. márc. 26. 09:29
 12/14 anonim ***** válasza:

Azt hiszem,a többiektől jó tanácsokat kaptál.Valahogy muszáj elfogadnod magad,máshogy nem megy.Persze az biztos,hogy ez az egyik legnehezebb dolog a világon.Meg hogy a világ nem akar téged elfogadni,nem vár tárt karokkal,nem veszi észre a gondolataidat,amelyek talán értékesek(pl.a kommentjeid)A környezetedben biztos nincs egy-két olyan ember,aki már régóta ismer,és megszokta a hibáidat?Nekem nincs sok igaz barátom,de szerintem jó barát nem is lehet sok.Akiket tényleg igaz barátaimnak tartok,azokat az iskolában,vagy a koleszban ismertem meg,a sok együtt töltött idő kovácsolt össze bennünket.

A csajozásról...hát én 18 éves lány vagyok,és még nem volt soha pasim,aminek hát...én vagyok az oka.És nem azért,mert kövér vagyok,sok duci csajnak olyan pasija van,hogy csak nézek;hanem mert nem járok túl sokat el otthonról,nem vagyok az a nagyon nyílt ember stb.

Ahogy észreveszem,tényleg minden azon múlik,mennyire nyitsz az emberek felé.És biztos,hogy értékes vagy valamilyen szempontból,csak jó lenne,ha rájönnél erre te is.Mert mégiscsak ki kell békülnöd magaddal,azt hiszem,akkor lesznek,akik elfogadnak.Persze ez biztos,hogy nem pár nap alatt történik meg,de sikerülhet.Remélem sikerül,én is próbálkozom.:S:)

2009. jún. 19. 15:17
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is egy olyan fiú voltam akinek nem voltak barátai, haverjai, de én(igaz akkor még csak 15-16 voltam) eljártam focizni, és atlétikáztam mert én nem bírtam egyedül otthon ülni, és egy ből nagyobb lett lett az ismeretcségi köröm, a focizásnál szereztem 2 barátot, és sok havert, az arlétikán pedig havert és ismerőst, sőtt már odáis fajult(persze ezt úgyse hiszitek el) de a 70000 fős lakosságu városban nincs olyan nap hogy ne köszönjenek rám, nekem ezzel sikerült anyira megtanulnom a közöséggi életet, hogy már egy buliba jól tudok szórakozni.(erreszokták mondani az emberek "kinyílt"), persze nem azt mondom hogy egyből sportnál lehet ezt megtanulni, de közösségbe járj, hogy fejlődj, és ne kezdj egyből a szórakozó helyekkel mert oda csak társosággal szoktak menni, de járj ki otthonról, olyan helyekre ahol egy közzöségbe ogorj be. Akár megtalálhatod ott is az igazit, és ne törödj ha először a beszédhibádon viccelődnek, tom ez nehéz, de meg lehet csinálni én vagyok az élő példa.
2009. szept. 8. 23:26
 14/14 anonim válasza:
Szia! Arrol erdeklodnek, hogy most mi a helyzet? En is hasadekos vagyok es zarkozott. En se szeretek ugy kulonosebben jarni kelni az utcan - kulonosen az ota, miota szembe rohogtek 2szor... (mind romanok voltak - szekelyfoldi vagyok). A de a fo kerdes ugy is az, hogy azota valtozott valamit az allapot?
2016. szept. 3. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!