Mindenki utál az osztályból. Depressziós vagyok miatta. Mit tegyek?
van egy barátnőm az egész osztályból, és már eddig is úgy éreztem, hogy mindenki utál. Eddig nekem nem mondta el, de most végre bevallotta, hogy tényleg mindenki utál. Nem tudom mit csináljak, utálok élni, öngyilkos akarok lenni!
az a baj, hogy valami nagyon nem stimmel velem, mert előző suliból is kiutáltak, azért jöttem ár ide, és már 1. napon gyűlöltek. Meg akarok halnI!!!
hogyan csináljam? Mindennap sírok és nem tudok élni, a tanulmányi átlagom lecsúszott. mit tegyek? nem bírom ezt tovább!!!!
14/l
az a baj, hogy én 6 osztályosba járok, szóval még 5 és fél évig kell kibírnom (ha kibírom)
nagyon nehéz... :'(
:( sajnos velem is ez van
A legjobb barátnőm elment a sulibol és most mindenki engem közösít ki... nem értem, hogy mért... Én nem csináltam semmit a legnagyobb félrelépésem tán az volt hogy elkértem a házi feladatot amikor beteg voltam.... A baj csak az viberen mindenki olyan nagylegény és addig szidnak , mert "bevettem őket egy csoportba" (pedig nem én voltam) amig ki nem lépek és el nem kezdek sirni......
Sajnos mindegyik osztályba van kb 3 vagy 4 kiközösitett ember... Azért mert egy parányit más az illető...
Én is minden este szoktam miattuk sirni :*(
Az a baj, hogy nem lehet nem tudomást venni ezekről az emberekől... Mert az nem normális ha egy nap 6 órában ülsz és senki nincsen aki hozzád szolna....... Egyetlen megoldás van ha az osztályba nem csak téged közösitenek ki akkor barátkozz a hozzád hasonlóan számkivetetekkel.
Üdvözlök mindenkit!
Velem valahogyan pontosan ugyanez a helyzet...
Mindenki utál az iskolámban, nem tudom miért, annyira jó tanuló sem vagyok hogy irigyek legyenek rám, viszont azért hülye sem vagyok, Nekem is szintén egy-két olyan barátom van, de ők olyan jó barátaim, hogy az életem rájuk bíznám.
Velem annyiban más a helyzet, hogy egyik napon nyaliznak nekem, másikon meg már tiszta szívből gyűlölnek...
velem 1.osztály óta csinálják ezt, és most vagyok 6.osztályos
Nem tudtam ezzel olyan sokat segíteni, de KITARTÁS!!! :D Hagyd figyelmen kívül őket, hiszen azt sem érdemlik meg hogy észrevedd őket :)
Sok szerencsét, sikert!
13/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!