Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az normális ha azt álmodtam,...

Az normális ha azt álmodtam, hogy meghalok?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam pár nappal ezelőtt, hogy meghalok és egy sötét alagút után egy vörösárga színű helyre érkezem és valami hihetetlen megkönyebbülést és boldogságot éreztem, szóval ez nagyon megmaradt bennem, vagyis ez normális ha ezt álmodtam?
2011. jan. 5. 15:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Stomp Dániel:

De ha egyetértesz azzal, amit írtam- hogy az ember nem álmodhatja azt, hogy meghalt-, akkor hogy álmodhatták több ezren, hogy meghaltak és felravatalozták őket? Épp ezért, az a személy, aki az első válaszoló szerint megálmodta, hogy meg fog halni, NEM álmodhatta ezt! Mint mondtam, az lehetséges, hogy álmában mondjuk beleesett egy tóba, és hiába kapálózott, csak süllyedt- de konkrétan nem halhatott meg! :D

2011. jan. 8. 21:00
 12/18 anonim ***** válasza:

Igen, valóban, rosszul fogalmaztam, köszönöm, hogy rávilágítottál! Jelen esetben az "azt álmodta, hogy meghalt" kifejezést a tágabb értelemben használtam, azaz úgy értve, hogy egy, a halállal azonosítható élményt élt át álmában, olyasvalamit, amiből halál következne a való éleben, vagy bármi hasonló halálközeli élmény.

Még egyszer köszi!

2011. jan. 8. 21:09
 13/18 anonim ***** válasza:
Bocs, nem kukacoskodni akartam :) Amúgy szerintem ez egy nagyon érdekes dolog, mármint, hogy az agy ezt nem tudja felfogni :)
2011. jan. 8. 22:38
 14/18 anonim ***** válasza:

A megjegyzésed teljes mértékben jó szándékúnak fogtam fel, azért is köszöntem meg. :) Magam sem szeretek hibázni a fogalmazásomban, örülök, hogy rávilágítottál a hibára.

Valóban nagyon érdekes. Viszont kicsit belegondolva, maximálisan érthető. Hiszen amit álmodban tapasztalsz, azt akkor valódinak éled meg, és sokszor a tested is ekként reagál rá, persze csak bizonyos mértékig. Így érthető, hogy a halállal nem tudna mit kezdeni ilyen esetben az agy.

2011. jan. 9. 02:56
 15/18 anonim ***** válasza:
Ez is igaz. :) Bár azt azért sajnálom, hogy a szeretteink haláláról tudunk álmodni... Azt olvastam, hogy ez azért van, mert nagyon féltjük őket, de persze erről nem tudok biztosat. :)
2011. jan. 9. 14:09
 16/18 anonim ***** válasza:
Ez hasonló, amit az amerikai esetről írtam. Valószínűleg nagyon sokan álmodtak már valamelyik szerettük haláláról szerte a világon a legkülönfélébb belső okokból (féltés, féltékenység, bűntudat,... stb.), és néhány, elenyésző számban ezek közül valóra vált, de ez még önmagában nagyon távol van a prekognícótól. Nyilván szomorú egy ilyen álom, de óriási hiba lenne azt gondolni, hogy bármi köze van mindennek a valósághoz, inkább csak az ember belső gondjait, vívódását, érzéseit, érzelmeit tükrözi mindez, így is kell rá tekinteni. Csak ennyi.
2011. jan. 9. 16:31
 17/18 A kérdező kommentje:

Stomp Dániel

egyáltalán nem volt szomorú az álmom, sőt egyenesen felemelő volt hihetetlen boldogságot éreztem, hogy végre vége van az unalms és hétköznapi életemnek, na akkor voltam kissé szomorú amikor félébredtem, bár csak ujra álmodhatnám azt az álmot akkor nagyon boldog lenék....:)))))))

2011. jan. 12. 15:06
 18/18 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, ezt elhiszem, de ha jobban átolvasod a legutóbbi válaszomat, láthatod, hogy a szomorú jelzővel mást illettem; azt, amikor valaki egy szerette haláláról álmodik.
2011. jan. 12. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!