Az normális ha azt álmodtam, hogy meghalok?
Stomp Dániel:
De ha egyetértesz azzal, amit írtam- hogy az ember nem álmodhatja azt, hogy meghalt-, akkor hogy álmodhatták több ezren, hogy meghaltak és felravatalozták őket? Épp ezért, az a személy, aki az első válaszoló szerint megálmodta, hogy meg fog halni, NEM álmodhatta ezt! Mint mondtam, az lehetséges, hogy álmában mondjuk beleesett egy tóba, és hiába kapálózott, csak süllyedt- de konkrétan nem halhatott meg! :D
Igen, valóban, rosszul fogalmaztam, köszönöm, hogy rávilágítottál! Jelen esetben az "azt álmodta, hogy meghalt" kifejezést a tágabb értelemben használtam, azaz úgy értve, hogy egy, a halállal azonosítható élményt élt át álmában, olyasvalamit, amiből halál következne a való éleben, vagy bármi hasonló halálközeli élmény.
Még egyszer köszi!
A megjegyzésed teljes mértékben jó szándékúnak fogtam fel, azért is köszöntem meg. :) Magam sem szeretek hibázni a fogalmazásomban, örülök, hogy rávilágítottál a hibára.
Valóban nagyon érdekes. Viszont kicsit belegondolva, maximálisan érthető. Hiszen amit álmodban tapasztalsz, azt akkor valódinak éled meg, és sokszor a tested is ekként reagál rá, persze csak bizonyos mértékig. Így érthető, hogy a halállal nem tudna mit kezdeni ilyen esetben az agy.
Stomp Dániel
egyáltalán nem volt szomorú az álmom, sőt egyenesen felemelő volt hihetetlen boldogságot éreztem, hogy végre vége van az unalms és hétköznapi életemnek, na akkor voltam kissé szomorú amikor félébredtem, bár csak ujra álmodhatnám azt az álmot akkor nagyon boldog lenék....:)))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!