Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szeretnétek egy ilyen lányt?

Szeretnétek egy ilyen lányt?

Figyelt kérdés
Nagyon érzékeny vagyok.Aranyos,cuki,jószivű,sose bántanák meg senkit se akarattal. Gátlásos,Szeretek gondoskodni másokról.Szeretek szeretni.De nagyon szükségem van a pozitiv visszajelzésekre különben nagyon magam alatt vagyok. Szeretek másokat biztatni.Szeretek beszélni.Hát ilyen vagyok igaziból.Csak mindenkinek úgy jön le hogy visszahúzódó vagyok nem szeretek beszélgetni meg ilyenek.De valahogy a közösségekbe nem tudom magamat adni.Félek hogy nem fog tetszeni nekik.
2010. dec. 30. 14:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Persze :)

Én is hasonló vagyok..

2010. dec. 30. 14:15
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
rossz a kérdés , ki nem akarna egy ilyen lányt ? :D
2010. dec. 30. 14:18
 3/15 anonim ***** válasza:
Teréz anya típus. Őt se ismerte mindenki mégis szerették..Hát persze hogy szeretnélek.úgy mint Teréz anyát.
2010. dec. 30. 14:20
 4/15 Da puta madre válasza:
Elfelejtetted a telefonszámodat! Tényleg érdekelne...:) Vagy legalább valami más elérhetőség.
2010. dec. 30. 14:26
 5/15 A kérdező kommentje:
Igen hát én is ugyértettem hogy egy társaságba velem.Zavarna titeket hogy ilyen vagyok?
2010. dec. 30. 14:27
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
de hát ez nem is te vagy, hanem én :)
2010. dec. 30. 14:28
 7/15 anonim ***** válasza:
Uggyan ilyen vagyok, de ha mellettem van olyan ember, akit szeretek, és tudom, hogy nem röhög ki: akkor tökre tudok laza lenni és bulizniii!! Wáá :D ... A kérdésre felelve: Hát persze! :)
2010. dec. 30. 14:32
 8/15 anonim ***** válasza:

Mint egy vaníliafagyi. Jó, jó.. de egy idő után beleun az ember, hogy nincs benne semmi pikáns vagy fűszeres valami.

Biztos aranyos lány vagy, de kell egy kis merészség, huncutság, nem görcsös megfelelni vágyás és igény a visszajelzésekre.

2010. dec. 30. 14:33
 9/15 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon is, remélem találok majd egy olyan lányt, amilyen te vagy :)
2010. dec. 30. 14:35
 10/15 anonim ***** válasza:
14:28-as vagyok. Én kiegészíteném azzal, h ugyanilyen vagyok mint a kérdező belül, de általában mindig nevetek, szeretem a viccet és annak ellenére, h nem voltam még pasival úgy, elég mániás vagyok és imádom a férfiakat:)
2010. dec. 30. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!