Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Olyan önbizalom hiányos...

Olyan önbizalom hiányos vagyok, hogy az már fáj. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Szépnek tartanak,sokmindent elértem már az életbe,de egyszerűen egy szerencsétlennek tartom magam.Pozitiv vagyok,van barátom,aki imád,de mégse szeretem magam. Mit kéne tegyek?
2010. dec. 29. 01:45
 1/4 anonim ***** válasza:
akk h-h nem szereted magad? általában pont ezek a dolgok szokták oldani az önbizalomhiányt amiket felsoroltál
2010. dec. 29. 02:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Akkor valahogy másképp gondolod a pozitív hozzáálást,ha az ember pozitívan gondolkodik a hibáival is szereti magát, elvégre ember hiba nélkül nincs, és a hibáink segítenek abban, hogy jobbá váljunk.

Szerintem te inkább a hibáidat látod elsősorban ezek rántanak vissza.

Ha tudok segíteni írj privátot hátha rájövünk hol a hiba.

2010. dec. 29. 02:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Csak azt teheted, hogy megpróbálsz önbizalmat szerezni magadnak. Írd fel pl. a tükörre (vagyis hát tegyél rá egy cetlit) hogy szép vagy, vagy hogy bátor, vagy mit tudom én mit szeretnél, és minden reggel látni fogod :D vagy azt is hallottam, hogy az is segít ha reggel elkezdesz mosolyogni a tükörbe, és egyre őszintébb lesz az a mosoly :D

de ha nem efféle gondod van, próbálj meg megbarátkozni magaddal :D persze, ezt könnyű mondani, de igazán hazsnos lehet ha sikerül :D

2010. dec. 29. 12:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Mert önbizalomhiányosnak neveltek. A fél pszichológia erre épül. Rengeteg könyv, film, előadás stb szól erről, kezd el felfedezni.
2010. dec. 30. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!