Azthiszem nem akarok élni? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Úgyérzem amikor társaságba vagyok,nem tudom magamat adni,mert félek hogy megbántanának,és elmenne az egész barátkozástól a kedvem. Annyira rossz már.Mert látom a barátnőmet ahogy magát adja és szeretik is,meg minden.Úgyérzem engem senki se szeret csak kihasználnak viccet csinálnak belőllem.Nagyon érzékeny vagyok.Ismerem a hibáimat,tudom hogy nem szabad görcsösen akarni semmit és mindig magamat kel adnom hogy megszeressenek,de nem tudom megvalósitani.Nagyon sokszor eltörik a mécses. Nem tudom ez miért van.Mit tegyek? Kérlek szépen segítsetek!!2010. dec. 28. 16:09
1/9 anonim válasza:
Add önmagad,kit érdekel mások mit gondolnak?Ha nem fogadnak ügy el amilyen vagy valójában,akkor keress más barátokat.Ne akarj görcsösen másoknak megfelelni mert akkor sosem leszel kiegyensúlyozott.
2/9 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok. Valamiért teljesen máshogy viselkedem nagyobb társaságokban.Sajnos nem jó értelemben. Nagyon unalmas vagyok ilyenkor.
3/9 anonim válasza:
Én magamat adom. Kit érdekel, ki mit gondol? Ha valakinek nem tetszik, azzal nem kell haverkodni. Az elsőnek igaza van.
4/9 anonim válasza:
Aki tényleg szeret, az úgy szeret amilyen vagy.Nem kell félned az emberektől, ha beszélgetnek valamiről szállj be te is nyugodtan, mondd el a véleményedet, hallgass meg mindenkit, és így téged is meghallgatnak.Ha nem bántasz meg senkit, téged sem fognak.persze vannak kivételek.Egy kis önbizalmat!Eleinte nehéz, tudom, de ha elkezded szeretni fogsz társaságba járni hidd el
5/9 anonim válasza:
nekem ugyanez a problemam kerdezo(28 no) es mar sokszaor hallottam hogy probalj beszelgetni....mond el a velemenyedet...stb. de szerintem aki nem ilyen az nem ertheti...... szerintem en igy szulettem es nem tudok valtoztatni...mar probaltam.
6/9 anonim válasza:
Ne csüggedj!!!
Mások is vannak így majd csak azoknak add önnmagad akikben megbízol és akiben megbízol és tényleg megbízhatóak azok az igazi barátok!!!!
Gondolom fiatal vagy ...Lány vagy fiú???
7/9 A kérdező kommentje:
14 vagyok
2011. jan. 22. 17:46
8/9 anonim válasza:
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Gyerekszerelem!!!XD
Ne izgulj fogsz még jobbat is érezni!!!!Én 23 évesen láttam be hogy a gyermekkoromban akiket szerettem az csak semmiség volt!!!!XD
9/9 anonim válasza:
oh ezt elírtam.....
Nos a lényeg az hogy valaki elég sokáig keresi a helyét a világban és ez így van mindennel.Pl:munkában,társaságban,szórakozóhelyben,iskolában...
Ne izgulj majd eljön a Te időd is!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!