Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak ha nagyon...

Mit csináljak ha nagyon egyedül érzem magam?

Figyelt kérdés

Szünet van és egyre jobban érzem hogy egyedül vagyok, már mennék inkább suliba pedig nem szeretek suliba járni de már nem bírom itthon. Alig tudok valakivel beszélni.

Nincs barátnőm, haverokkal se tudok elmenni mindig sörözni, utazgatni mert az sokba kerülne, amúgy sincs sok haverom. Karácsonykor se éreztem magam jól.

Még jó hogy a szüleim itthon vannak mert ha teljesen egyedül lennék akkor megbolondulnék 1 hét alatt.:S Mit tudnék csinálni? nagyon rossz:S

A legrosszabb az egészben hogy szilveszterezni se hívtak, nekem meg kevés haverom van ahhoz hogy bulit csináljak. Még szilveszterkor is itthon leszek és ez nem az első eset.

20F

2010. dec. 27. 19:56
 1/7 szamóca. ***** válasza:
sszeritnem gyorsan szerezz barátokat :) megéri, jó dolog ha vannak.
2010. dec. 27. 20:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Na jó de honnan?
2010. dec. 27. 20:01
 3/7 szamóca. ***** válasza:
attólfügg mti szeretsz, mi érdekel. járj el otthonról mindenképpen, mert ennek így se eleje se vége:) sosem fogsz kiszabadulni a négy fal közül ha nem jársz el sehova. találj hobbit, csináld amit szeretnél, és meglátod majdl esznek barátaid:)
2010. dec. 27. 20:29
 4/7 anonim ***** válasza:
nemsokszor de néha én is vagyok igy. ilyenkor menny el egyedül moziba(oda minek kell haver:O) ,vagy sétálni :)
2010. dec. 27. 20:58
 5/7 A kérdező kommentje:
van hobbim, járok kondizni de senkit se ismerek onnan.
2010. dec. 27. 21:35
 6/7 Canadian Idiot ***** válasza:
Recskázz xD
2010. dec. 27. 22:05
 7/7 ŁoŁ ***** válasza:
ha szeretsz gépen játszani tölts le vmi játékot és ott szerezz barátokat én ott szereztem egy csomó barátot
2010. dec. 28. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!