Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ezmiez? (bővebben lent)

Ezmiez? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Biztos beled is volt már olyan, hogy nagyon fáradt voltál, és bevágódtál az ágyba. Már majdnem elalszol, amikor megremegesz. Vagy is, nem de olyan mintha egy lyukba léptél volna, és mintha elesnél. Egy pár tízedmásodperc, de azért szar érzés.

Volt már veled ilyen?

És ennek mi lehet az oka?

És mi ez, és miért?

2010. dec. 27. 13:17
 1/7 A kérdező kommentje:
*Veled, bocsi elírtam.
2010. dec. 27. 13:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi ez, de velem is van sokszor. Én össze is rezzenek az ágyon. Olyan mintha pofára esnék. Tényleg szar érzés...
2010. dec. 27. 13:20
 3/7 anonim ***** válasza:

amikor álmodban elesel vagy épp egy magas helyről zuhansz éppen

én mindenesetre szeretem, olyan szokatlan

2010. dec. 27. 13:31
 4/7 anonim válasza:

Velem is volt már ilyen, különben tériszonyom van, és akkor érzek ilyet, amikor álmomban egy magas épületre mászok fel, és lezuhanok.

Szerintem tök f*sza érzés, majdnem minden nap tapasztalom.

2010. dec. 27. 13:49
 5/7 A kérdező kommentje:

:D

Én valahogy nem csípem. Akkor olyam mintha kicsúszna a lábad alatt a föld...

2010. dec. 27. 14:11
 6/7 anonim ***** válasza:

igen , én gödörbe lépek egy nagyot.

ez az agy és az izmok ellazulása. az agyad dolgozik és mivel te fáradt vagy és aludnál ezzel készül fel a szervezet. rugsz egyet. ellazulnak az izmok.

2010. dec. 27. 16:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Én azt hallottam, sokszor az embernek elalváskor olyan érzése van, mintha zuhanna (erről többször is hallottam, de van a kiegészítés: ) és emiatt összerándul. Nem tudom, miért. Talán hirtelen jön neki a zuhanás, vagy megijed tőle, vagy egyszerűen cska nem akar zuhanni... ki tudja :D Zuhanást csak nagyon-nagyon ritkán érzek, és az nagyon jó, összerezdülést többször is, az már nem annyira kellemes... mindig pont akkor jön, amikor már maaaaaaajdnem alszom.
2010. dec. 27. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!