Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egy kis vélemény =) (? )

Egy kis vélemény =) (? )

Figyelt kérdés

Mindenről megvan a saját véleményem... és ki is mondom. (Rengeteg minden érdekel és nagyon sok mindennek utána is járok... hamár egyszer nagypofával áldott meg a jóisten, legalább ne hülyeségeket beszéljek összevissza.)

Amúgy túlságosan is őszinte vagyok. Nem bunkó, ŐSZINTE. Értjük mi a különbség? Szeretek nevettetni is..ésés nem bírom az ilyen kis humortalan szotyi embereket. [főleg azokat akik ez a tulajdonságuk ellenére mégis próbálnak viccezni. Most komolyan emberek, önkritika már snassz? ;) ]

Elkezdtem az új sulimba járni és egy szavam se lehetne, mert hihetetlenül jó osztályunk van..viszont akkor is ott van az a 'de'. Sokat kell tanulni és már krvára elegem van a sok konzervatív tanárból, akik viszont tényleg nem fogadják el a változást és elutasítják, mert fel sem merül bennük, hogy a saját nézeteiken kívül lehet még más is SŐT lehet hogy a nézeteik helytelenek. DE pl egy töritanárnak akkor sem vághatod a fejéhez, h NYISD MÁR KI A SZEMED BMEEG, egyre több dologra derül fény, egy idő után már nem dughatod a fejed a földbe, tudomást sem véve a dolgokról, közben meg foggal-körömmel ragaszkodsz a régi nézeteidhez.. mert az biztonságos és stabil (?). Nem nem. Ezt nem lehet. Szerintem ez igazán bosszantó.Nyilván ezt nem csak a tanárokra érvényes (nagyon sok a sötét ember.)

A másik kedvencem, amikor egy közösségben a feltűnési viszketegséges, elkényeztetett, öntelt, önmegvalósító egyének állnak a figyelem középpontjában, miközben egymással érdekbarátságot folytatnak, és a többieket lenézik és/vagy kihasználják. Erre lehet mondani, hogy igen oké persze csak irigykedek és ezért rossz fényben próbálom őket feltüntetni. Most komolyan, akinek van valami sütnivalója az belátja, h ezek tényleg problémásak, ráadásul semmi irigylésre méltó nincs bennük. Főleg hogy én sosem voltam a középpontban, általában csak oda helyeztek, ahonnan előszeretettel vissza is vonultam. Bocs, de én boldogabb vagyok a közösség RÉSZEként. Ha már a boldogságnál tartunk...

Elég rendesen elegem van ebből a szar társadalomból, hogy már BOLDOG se lehetek, mert irigylik,lenézik, meg biztos elkényeztetett kislány vagyok akinek mindene megvan, egy problémája nemvolt még az életben.Hát nem. Csak én megtudom oldani a problémáimat és nem világvégének élem meg, hogy "jaj bsszameg mindenki, ellenem fordult a világ" , hanem tanulok belőle. + sokak figyelmébe ajánlanám, hogy a boldogság nem anyagi eredetű. Igen, krva boldog leszel a Luis Vuitton táskádtól, amit a gyönyörű, 10centis műkörmös kis kacsódra akasztva lóbálhatsz, miközben a szintén 10cenis magassarkúdban és övméretű szoknyádban PRÓBÁLSZ,- mert ugye menni is meg kéne tanulni benne-, nagyon szexin végiglejteni a koktél party [státuszszimbólum? ugyan már. :D] felé, ahol dobozra iszod magad pár tízezerből. és csak négyen basztak meg aznap este.csak gyereked ne legyen...remélem érthető volt. Igen, azt hiszem látszik h a társadalmi ranglétra tetejét elfoglaló party lánykák is bökik a csőrömet. Félreértés ne essék, semmi kifogásom a nőiesség és a bulizás ellen, de könyörgöm, nem attól vagy nőies, hogy úgy nézel ki mint egy utolsó ribanc akinek mindene kivan pakolva...vágod?

És igen, tisztában vagyok vele, hogy én sem vagyok tökéletes, és soha nem is leszek. Amúgy az ilyen familiárisan hátrányosan pigmentált bácsi néniket sem szeretem. nem, nem vagyok rasszista. (:

Attól még, akármilyen meglepő. szeretek élni. meg nevetni is.

Egyél sok csokit, az boldogsághormont szabadít fel, amitől meg szétröhögöd a fejed. A nevetés pedig a hosszú élet titka ;) Ne zavarjon ha közben hülyének néznek, tanuld meg élvezni. Összevissza írok,feltűnt mi? Ilyen a formám. (:

15/L

2010. dec. 27. 10:02
 1/7 A kérdező kommentje:
ja, és bocsi a kisregényért, de ki kellett írnom magamból. (és lehet a stílusa itt-ott elég kemény, azért pedig bocsi. nem ilyen indulattal akartam :D )
2010. dec. 27. 10:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Igazad van, de azért a vélményedet néha kicsit visszatarthatnád. Pl. ha valaki kicsit pattis, akkor nem kell a pofájába vágni több ember előtt, hogy hűűűű de beragyásodtál. Ez csak példa volt, nem tudom, hogy hogy szoktad kifejteni a véleményed. Tényleg, hogy szoktad kifejteni? Pl?
2010. dec. 27. 10:15
 3/7 A kérdező kommentje:

nyilván, nem ilyesmire gondoltam : )

Például:

Ha valakinek új ruhája van és megkérdezi (csak ha megkérdezi) hogy szerintem szép-e és azt mondom hogy:

"Bocsi,nekem nem igazán tetszik" vagy "Bocsi, nem az én stílusom"

Akkor miért én vagyok a bunkó paraszt mikor ő kérdezte? :|

2010. dec. 27. 10:19
 4/7 anonim ***** válasza:
totál igazad van.. nem csak ebben hanem hanem amit a fentiekben írtál is
2010. dec. 27. 10:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, ezekben nagyjából egyezik a véleményünk.
2010. dec. 27. 15:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Igazad van egyébként. :) amúgy jófejnek tünsz.:)
2011. febr. 21. 10:09
 7/7 anonim ***** válasza:

hahahh... mintha magamat hallanám :D

nem vagy egyedül ilyen téren :)

nekem tökéletesen egyezik a véleményem veled :)

és az én lelki világomat aniyra nem érti meg senki, hogy már lasacskán eltávolodtam tőlük. akikkel eddig voltam :) és rájöttemh nem is voltak egyáltalána a barátaim :)

na mind1... szóval lehet h pár embernek furának tűnsz stb.. de nekem nem :D pont ugyanolyan vagy a leirtak alapján mint én

16/L

2011. febr. 21. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!