Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Melyik a jobb? (bővebben lent) (:

Melyik a jobb? (bővebben lent) (:

Figyelt kérdés
Ha van pár jó tulajdonságod (de alapjába véve normális ember vagy) amik nagyon de nagyon "erősek", vagy az, ha van sok jó tulajdonságod, de azok nem annyire "erősek"?
2010. dec. 26. 09:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a második, ha a sok kicsi sokra megy elvet vesszük figyelembe. :)
2010. dec. 26. 10:21
 2/6 anonim ***** válasza:
sztem elég necces igy 2 csoportra osztani a dolgokat =D
2010. dec. 26. 11:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Inkább kevés dologban zseni, és a többiben átlagos. Alig átlag feletti képességekből nehezebb megélni.
2010. dec. 26. 22:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Én a 2. csoportba tartozok de jobb szeretnék az 1.be.:-/
2011. jan. 15. 09:08
 5/6 DancerShadow ***** válasza:
szerintem az a legjobb ha sok normális(de nem rossz)tulajdonságod van de van egy két kiemelkedő is
2011. jan. 16. 20:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nagyon rideg és hidegvérű vagyok, jól kidolgozott testtel, a többen átlagos. De így is elég jól megvagyok rohamrendőrként /kommandósként. (Hol itt, hol ott)
2011. jan. 17. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!