Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mitől számít valaki érettnek?

Mitől számít valaki érettnek?

Figyelt kérdés

Tehát ez miben nyilvánul meg? Gondolkodásmód? viselkedés? stb

köszi előre is :)

2010. dec. 26. 01:48
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
aki érett az szerintem hajnalba háromnegyedkettőkor nem ír ien kérdéseket,hanem aszik :D és már este 10kor alszik szünetekbe is legkésőbb :D pl...
2010. dec. 26. 02:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Érettnek számít az, aki képes felelősséget vállalni a tetteiért, illetve tisztában van azzal, hogy az adott helyzetben kinek tartozik elszámolással / illetve hogy tartozik e egyáltalán.
2010. dec. 26. 06:15
 3/7 anonim ***** válasza:
aki komolyan gondolkodik,nem hagyja magát a pillanat hevére.nem iszik. megmutatkozik:baráti kör,van e csaja/pasija. mit csinál hétvégén...és lehetne sorolni :)korord?
2010. dec. 26. 11:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszoló:Szerintem akkor te sem vagy értett,mert te meg 2:13-kor válaszolsz a kérdésre.Bocs de ez az én véleményem.

Kérdező:ha valaki érett,az testileg és lelkileg is megért,vagyis erős,önnálló..stb!

2010. dec. 26. 14:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"és már este 10kor alszik szünetekbe is legkésőbb :D"

Akkor te sem vagy érett, mert ha 02:13-kor válaszolsz, nyilván nem aludtál el 10-kor.

Amúgy ami az eredeti kérdést illeti, osztom az előttem szólók (kivéve az első válaszoló) véleményét.

2010. dec. 26. 15:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Az első válaszoló egy szóval sem mondta, hogy ő érett. :D

Amúgy meg ha azt hiszed, érettebb vagy a többieknél, az éretlenségre utal.

Amúgy nem tudom, én örök gyerek vagyok.

2010. dec. 26. 18:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem várja, hogy mások vállalják helyette a felelősséget, nem élősködik, ha tud gondoskodni magáról, egyedül dönt és gondolkodik.
2010. dec. 26. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!