Skótság olyan lapra kinyomtatni a tételeimet, amelyeknek a hátoldalára van írva/nyomtatva valami?
Ez skótság? Sztem ésszerűség és takarékoskodás.
Vizsga után már csak 1x fogod elővenni őket, és utána többet soha, nem érdemes aranykötést csinálni pár lapnak :D
Nekem az orvosis jegyzetek/előadások voltak érettségis: magyar, töri lapokra nyomtatva és koliban mindig kérdezték h mi a jó eget tanulok, mert ugyebár ahogy tartottam ők a hátulját látták Kosztolányi és társaival, nem pedig a 2-ß-dezoxi-ribózt.
Amúgy én is megtartom az ilyeneket, más tételnek jó lesz, főleg ha elkezdek nagyiparban nyomtatni - mert nem bírok monitorról tanulni, ezt tudatosan gyakorolni akarom egyébként.
Azt meg nem szeretem amikor egy anyagot mind2 oldalra nyomtatok, mert mindig elfelejtek min. egyet a megfordításban és kimarad az az anyag/ képletek stb.
Jah és feles lapokból lehetnek még nálam később a firkás lapok, a napi teendős lapok, meg a képletgyakorolós, anat rajzos gyakorlós lapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!