El lehet teljesen felejteni valakit valaha is?
Egy olyan valakit aki 1 és fél éven át a legfontosabb volt számomra, elötte nem volt senki akiben megbízhattam, viszont csúnyán átvert és eldobott mint egy rongyot.
El szeretném örökre felejteni. Lehetséges ez?:/
16/L
Sajnálom..
Nem, nem lehet.Mégha rosszat is tett veled, míg élsz emlékezni fogsz rá valamilyen szinten.
Nem valószínű, hacsak nem jópár év múlva sikerül. Én ugyanígy vagyok egy lánnyal, és bár csak 4 hónapja történt, hogy egy totális hülyeség miatt letagadja, hogy létezem, nem tudom elfelejteni... De a jelenre kell fókuszálni, élj a szeretteidért, és lassan háttérbe fog szorulni az a valaki.
18/F
nekem volt egy chates barátnőm (nagyon jóban voltunk). tudom ezekbe nem szabad megbízni meg minden e egyszerűen olyan jókat beszélgettünk,meg minden. egyik nap azt vettem észre,hogy egy másik lányt sokkal jobban "kedvel" (őt is csak netről ismerte meg)...és azzal állandóan jópofiztak,és csomószor közös beszélgetésbe,amikor elköszönt az illető akkor mindig úgy köszönt,hogy "puszi XX-m,holnap beszélünk(L)szeretés van ^^" (XX a lány neve) és nekem ez szörnyen rossz érzés volt,de eltűrtem. egyik nap a "lány" ok nélkül letámadott,hogy hülye vagyok,és kis taknyos. és azután próbáltam vele felvenni a kapcsolatot (myvipen pl..) mindig gúnyolódva írt vissza,hogy szánalmas vagyok..aztán a lánnyal elkezdtek a képeim alá olyanokat írni,hogy:
XX: gusztustalan ez a kép...
YY: ha ilyen ronda vagy minek teszel fel magadról képet? am szeretés van XX (L)
de am szerintem már direkt csinálták mert féltékennyé akartak tenni. azután lekellet törölnöm magam myvipről,mert úgy sem komizott soha senki,csak ők ilyen bántásokat. és ezek után is ha az a lány rámírna msn-en,hogy "bocsi mindenért" én rögtön megbocsátanék,mert annyira jó barátnőm lett,hogy nem tudom megutálni. =(
(bos a hosszú válaszért xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!