Ünnep vagy fájdalom?
Hamarosan elérkezik a Karácsony.Az üzletek roskadoznak az ünnepi akcióktól.Az utcán sok-sok különböző árus kínálja portékáját.
A járókelők apró,vagy egészen robosztus csomagjaikat szorongatva sietnek.Egyre gyakrabban hagyják el a szájakat, a "Boldog Karácsonyt" kifejezések.
Kellemes ünnepek.....Szerintem ezek a "kellemes" ünnepek az év legnehezebb és legfájdalmasabb napjai. Nincs is felemelőbb érzés annál,amikor 24-én este hazaérkezik az ember,de nem várja senki.Nem kell bíbelődni a karácsonyi menüvel,nincs fa,maximum a cicának készítek valamit.(akit imádok persze).
Van valaki köztetek, aki szintén egyedül tölti ezeket a napokat? Ha igen, hogy vészelitek át?
Én az idén kipróbálom, hogy milyen ha fát díszítek stb...A macskámnak külön plüss fája lesz.
Ugyan olyan nap mint a többi:
Wc
kaja
gépezés
kaja
edzés
kaja
elvás
Ennyi... pont mint a többi nap
párommal és a családdal ünnepelek,mégis szarok az egész karácsonyra :D
miért kell nekem egy nem létező valaminek a "születését" ünnepelni?
miért KELL pont ilyenkor ajándékozni?
az év bármelyik más napján nem tehetem meg?
miért kell fenyőfát állítani,és tele aggatni sok szarral?
miért van zárva minden bolt,amikor tutira pont akkor fogy el a cigim?
és még sorolhatnám.
sajnos nem töltöm egyedül az ünnepeket, pedig inkább egyedül lennék, elzárnám magam a külvilágtól arra a pár napra és nem foglalkoznék semmivel
nekem ugyan olyan, mint a többi nap, csak azért izgulok, hogy sok pénzt kapjak (az is kétséges, hogy kapok e)
amúgy a karácsony csak macera, vegyünk fát amit aztán kidobunk, vegyünk szaloncukrot hátha cukorbetegek leszünk, nem mondom, hogy nem kell, de azért ne annyit, úgyis ott a karácsonyi menü, teljesen feleslegesen az is, nem akarok elhízni, ajándékozzunk, de minek, úgysem tudjuk, hogy más mire vágyik, ha valakinek kell valami vegye meg saját magának
az én számat nem hagyta el a boldog karácsony kifejezés, nem is fogja az biztos
én nem szeretem a karácsonyt annyira :D
szilveszter (Y) :P
14:27 érdekes vélemény, de annak ellenére, hogy itt sem szereti senki, 10%kal többet költöttek az emberek, mint tavaly, és még mdinig virul a karácsony, akár vallási vagy kereskedelmi ünnep.
14:29 ez a legtömörebben kifejező
14:33 ninscenek barátaid, akikkel együtt töltheted ezt az időd? végre suli és szülők nélkül (azért ne gyújtsátok fel a házat)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!