Baj lehet velem ha a 11 éves unokaöcsémmel jól el tudtunk játszani? én 14 vagyok.
Utolsó:Miért kell rögtön azt gondolni,h ogy meleg???!!
Nem ,nem meleg attól, hogy még nem akar 14!!! évesen csajozni. Van aki későn érő típus és később érdeklik a lányok. Én ugyan lány vagyok de engem sem hozott lázba még ilyen korban a fiúk. Később már igen. Csak későn érő típus vagyok én is , attól még nem voltam leszbi mert nem érdekeltek.-.-
Az meg nem baj, hogy jól elvoltál az unokaöcséddel. Örülj neki,h te legalább jól eltudtál vele játszani. Lehet, hogy ez annak a jele, hogy a későbbiekben is majd ha lesz gyereked jó apuka leszel. ( bár nem kell még ennyire előreszaladni:D csak feltételezem)
Úgyhogy összegezve:Nem veled van a gond,kérdező.
Kérdezö látszik, hogy nagyon gyerekes vagy még. Nem baj ha hiszel az ilyesmiben, majd kinövöd. Játszani meg játszhat 20 évesen is az unokaöcséddel. Viszont a helyesírásod remélem javulni fog.
A melegség pedig nem késöbb alakul ki, az születés elött eldöl, csak amíg nem kezdesz komolyabban gondolkodni (ami nálad még nem megy) addig nem veszed észre magadon, hogy "másabb" vagy.
De ezzel ráérsz foglalkozni majd késöbb. Most még nyugodtan legyél gyerekes, nem árt az :)
ma 13:14-es válaszolónak: Te is nagyon gyerekes vagy az látszik. A te korodban a "csajozás" nagyon nem jelent semmit, pár hét és vége lesz annak a semmilyen kapcsolatnak is :)
oké, én máshogy tudom, mert a tudósok mondták egy filmben, hogy ez egy fejlődési zavar, de lehet így van. megpróbálok nem gyerekes lenni xD a helyesírás megy, de nem neten, ott minek? nincs tanár hogy beszóljon:D apám min gondolkozott wel amúgy, mert ezt nem értem. Nekem az eset rosszúl h kinevetett.
am ha érdekel jó anime, akkor ezt ajánlom, nagyon jó, most nézem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!