Mi az, amire a legjobban vágysz most? Akármi =)
csak akkor írjatok ha hozzájárultok hogy a válaszaitokból levonjak következtetést, és azt beleírjam egy dolgozatomba, köszi (nem a konkrét vágyat, és persze névtelenül) :D
egyébként jöhet minden, tárgyi, érzelmi, akár olyan is ami lehetetlen.
köszönöm =)
A lányra akit szeretek és nincs itt vagy egy jó gitárra.:D
15/f
Legyen egy részmunkaidős állásom.
27/N
Most per pillanat arra vágyom, hogy túl legyek a szalagavatómon, vége legyen ennek az egész őrületnek, és kialudjam magam (persze csak az after után:D).
Általánosságban arra vágyom, hogy végre teljesen túllépjek valakin, akin már majdnem három éve nem tudok (elég gáz..).
A leghőbb vágyam meg úgy az egész életemre, hogy jó szolgája legyek Istennek. :D
18/L
Egy barátnőre aki szeretne...
22/F
írd bele ezt is akkor a dolgozatba. :)
A vágy hiányérzet kielégítésére való erős lelki törekvés...a hiányt pedig az emberek kreálják, generálják meg maguknak, mivel azt hiszik a boldogság a dolgokban(tárgyak, hobbik, emberek, stb) van. :)
Nekem személy szerint nincsen hiányom per pillanat semmiből...s sanszos hogy nem is lesz, tehát vágy kilőve. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
Szia!
Hát ... :) Én most leginkább arra vágyom, hogy az a fiú, akivel egy ideje elég közel kerültünk egymáshoz, lépjen valamit. De nem hiszem, hogy fog :) És ez a dolog pikantériája - szinte Damoklész kardjaként lebeg felettem, hogy hoppá, olyanra vágyom, amit csak én oldhatok meg, mert ő nem meri, tehát magamra vagyok utalva, én, a félénk ... ;)
Arra, hogy nagyon boldog legyen a karácsonyunk, és a 2011-es évünk is!
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!