Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek még? (kérdés röv. )

Mit tegyek még? (kérdés röv. )

Figyelt kérdés

Szóval lassan 5 hónapja van barátom. A legjobb barátnőm teljesen rossz szemmel nézi. Próbálok mindkettőjükkel egyformán lenni, de egyszerűen nem megy. Ezen a héten barátom beteg volt. Ki akartam használni az alkalmat h akkor addig suliba barátnőmmel foglalkozok csak. De hiába.. mentem utána mint a kiskutya, próbáltam vele beszélgetni meg minden de ő ment egy másik csajhoz és vele volt. Utána kérdezte hogy délután mit csinálok mondtam hogy szerintem meglátogatom barátom. Erre megsértődött és mondta hogy ok.. Mondom miért? Mondta hogy mert szerinte ő kimegy a városba. Mondom x-szel?( x az a csaj akivel mindig lóg..)Erre mondta hogy mással nem tud menni..

Meg olyan megjegyzéseket tesz hogy őt senki se hívja a haveri társaságból sehova. Mondtam neki hogy egy az hogy úgy tudja mindenki hogy nem engedik ki sehova( volt egy durva ügye és az miatt), Kettő pár személlyel olyan piszkosul bánt mint a legrosszabb kutyával.. Három amúgy sem szoktunk mostanában kint lenni ilyen hidegbe. Szóval nem értem.. ha próbálok vele lenni le se sz*r, ha a barátommal lennék akkor már rögtön velem akar lenni. Azt sem mondhatom hogy többet vagyok a barátommal, mert nem. Pedig megtehetném, ő is megcsinálta ezt velem. Kb. 1,5 hónapig minden nap kint volt nyáron a pasijával, meg annak a barátaival, engem meg elfelejtettek általában kihívni .. :) szerintetek mit csináljak? Ti kívülről hogy látjátok?

15/L

2010. dec. 17. 13:06
 1/5 anonim ***** válasza:
elég gáz barátnőd van..hagyd a francba, ne menj utána, hagyd és hátha észre veszi magát..
2010. dec. 17. 13:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Az ilyen barátnőm nem igazi barátnő, hanem csak azt nézi, ami neki jó. Valószínű féltékeny, és birtokló..

Szeresd a párod, és legyél vele most, hogy beteg.. A barátnőd meg vagy észreveszi magát, vagy nem, de akkor nem is érdemes jobban foglalkoznod vele.. szerintem.

2010. dec. 17. 13:17
 3/5 anonim válasza:
Ez bizony nem barátnő. Csak ki akar használni Téged. Felejtő! Csak arra kellesz neki, hogy legyen kivel elütnie az időt, de azt sem tartalmasan.
2010. dec. 17. 13:20
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat .. hát most így elgondolkodva, igazatok van. Csak elég nehéz ez, nem értem miért változott ekkorát. Barátom is azt mondta hogy nem akar beleszólni, de szerinte is hagyjam mert csak ideges vagyok miatta állandóan.
2010. dec. 17. 13:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem a barátnőd változott a barátod miatt, hanem a helyzett változott és új oldaláról ismerhetted meg a barátnőd.
2010. dec. 17. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!