Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondoltok miért van ez?

Mit gondoltok miért van ez?

Figyelt kérdés

Már közel 3 hete érzem azt hogy , ha valahova megyek valaki követ illetve figyel , és ez így van itthon is azt érzem valaki figyel .

Jó lenne minél több válasz , előre is köszi a válaszokat mindenkinek !

2010. dec. 15. 20:15
 1/4 punkrockleah válasza:
Hogy érted,hogy otthon figyel?Nem lehet,hogy tettél vmi rosszat és azért a lelkiismeretedet,vagy bajod van a külsőddel...Ha nem akkor bocs,h ilyeneket írtam..
2010. dec. 15. 20:59
 2/4 anonim ***** válasza:

o.O

Én is ugyanezt érzem..és nagyon durva.. |:

2010. dec. 15. 22:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Az 1. válaszolónak mondom hogy , azt hogy valaki otthon figyel azt úgy értem hogy azt érzem mintha valaki lenne rajtam kívül a lakásba ha egyedül vagyok . És nem tettem semmi rosszat ami miatt esetleg lelkiismeret furdalásom lenne .
2010. dec. 16. 09:11
 4/4 anonim ***** válasza:

üldözési mánia. Betegség.

Azért győződj meg róla sztem, hogy tényleg nincs a házba senki, jobb mint rettegésben a szobába zárt ajtónál kukksolni.

2010. dec. 16. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!