Normális, hogy ez a véleményem? (többi lent)
Egyetemista vagyok, és mostanában ugye sok a zh meg a vizsga. Van egy csoporttársam aki barátnőm is egyben, de néha nagyon fel tud idegesíteni. Én igyekszem megtanulni a dolgokat, szeretnék tanulmányi ösztöndíjat kapni. Ő viszont mindenért nyíg, hogy milyen nehéz,meg úristen mennyit kell tanulni(na azért nem hal bele a mi szakunkon senki,nem gépészről van szó...). Legutóbb a zh-n mident rólam másolt le, ezért kapott 5-öst, am bele se nézett az anyagba. Következő zh-ról késett fél órát,kérte előre, hogy foglaljak már neki helyet magam mellett, de nem sikerült mellém ülnie, első sorba kellett és fél óra után otthagyta, nem tudott semmit...ergo megint arra számított h mellettem lesz,majd rólam lemásolja. Ma pedig úgy volt, hogy mindketten dolgozunk, de kiderült, hogy csak neki kell,én pedig bementem megírni egy zh-t. Mikor ő ezt megtudta, akkor megsértődött, mondván h miért nem vártam meg őt,lett volna következő vizsgaidőpont jövőhétre, együtt írhattuk volna. És, hogy ő mennyire csalódott bennem, meg, hogy csak érdekbarátság a miénk...
Erről ti mit gondoltok? Én úgy gondoltam, hogy jogom van bemenni vizsgázni amikor én akarok, és nem értem miért ahhoz kellene igazodnom, amikor neki jó...
Most akkor én vagyok a rossz vagy mi van?
Hány ilyen embert láttam már, aki más sikerén szedte meg magát...
Nagyon helyes, hogy felismerted a problémát, megakadályoztad, hogy komolyabban kihasználjon. Ne legyél vele udvarias, és pláne ne érezd magad rosszul. Hajtsd el a francba, és máskor is intézd úgy, hogy ne tudjon se melléd ülni, se veled tanulni. Legyél határozott!
Az ilyen nem barátnő, de még csak nem is haver.
Hát ez így tényleg nem okés.Mi csináltunk ilyet, de mi mindig kölcsönösen.Én nem sajnáltam senkitől a segítséget az adott tárgyban, de elvártam, ha legközelebb én kérdezek, ne csináljon úgy, mintha süket lenne.
Mondd meg neki, hogy nem vagy köteles helyette tanulni, pláne nem hozzá igazítani, hogy te mikor vizsgázol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!