Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak 1 hónapig (bőv...

Mit csináljak 1 hónapig (bőv lent) )?

Figyelt kérdés
szal január vizsgaidő de nekem nincs vizsgám akkor, és szeretnék valami értelmeset csinálni ez alatt az idő alatt mert már meguntam a recskázást... bármi 5let jöhet de főleg olyan ami kerek egész és eredménye van 1 hónap után(sportot ne mondj mert az van azért)?
2010. dec. 13. 14:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Tanulj meg egy új nyelvet. Lehet beszélni még nem fogy rajta tudni nagyon, de a nyelvtant meg lehet tanulni egy hónap alatt simán.
2010. dec. 13. 14:40
 2/7 anonim válasza:
Pl: Esperantót :D
2010. dec. 13. 15:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk én inkább valami olyasmire gondoltam aminek hasznát is veszi... :Đ
2010. dec. 13. 15:55
 4/7 A kérdező kommentje:
az uj nyelv jó 5let:) esetleg még vmi?
2010. dec. 13. 15:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Keresd meg az összes kérdésedre a választ amire eddig nem volt energiád, idöd, válaszolni. :) És a jövöben sem lesz akkor ilyesféle gondod :D
2010. dec. 13. 16:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szilvás buktát, mert azt szeretem.
2010. dec. 13. 17:04
 7/7 A kérdező kommentje:
uccsó köszi ezt már vártam:D ez a szöveg a schönherz kupáról indult október elején azóta már 5x körbement az országon:) mi bmesek meg csak röhögünk h mindenki minket majmol:D
2010. dec. 13. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!