Mért van az,hogy a suliban felelnem kell és nem merek kiállni az osztály elé? Min változtassak?
Szia!
A legegyszerűbb, ha önző leszel! Elfelejted, hogy ott vannak és azzal kell foglalkoznod, hogy jól elmondd az anyagot. Nekem is volt ilyen problémám. Úgy sikerült változtatnom rajta, hogy igyekeztem minél magabiztosabb lenni. Azt pedig úgy értem el, hogy nem foglalkoztam velük, gondoljanak amit akarnak, most rólam, a tábláról és a feleletről szól az egész. Sokat kell gondolkodnod azon amit leírtam, és tudatosulni fog benned, hogy ha "félsz" tőlük, akkor le fogsz blokkolni, de miért is félsz tőlük? Mert egy rakat ember, egy rakat véleménnyel... És Téged érdekel az ő véleményük? NEM! Akkor nincs mitől félned. Furán hangzik amit leírtam, igaz? De gondolkozz el rajta egy kicsit, és rájössz, hogy igazam van. Sok sikert a felelethez! Légy magabiztos!!!
20/F
en is ilyen voltam.
ajanlok par dolgot.az egyik hogy ha van egy nagyon jo baratod az osztalyba nem vagy egyedul akkor marr tobb az onbizalmad minha egymagad volnal es az osztaly.
ha ugy erzed felelet kozbe lampalazad van akkor mond ki elnezest kicsit osszezavarodtam. ( tuti nem vagy az egyeduli az osztalyba ilyen es ha rohog valaki hat hidd el o is volt mar zavarban csak talan nem lattad)
masik dolog hogy viccelogy a tobbiekkel a tanar eszrevetele nelkul. es akkor nem jtad hanem veled rohognek. es ugy erzed mar nem vagy egyedul. ez persze mind kozossegtol fugg.
de a legfontosabb az olvasas. segit a gondolkodasban es kulturad boviteseben amitol jobban atlatod a dolgokat kesobb. hidd el hasznos. ( ha nem tudod minek fogj neki ned meg a top legjobb konyveket vagy masok kedvenceit esetleg kerdezd meg itt ki mit ajanl neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!