Miért félek ettől? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Félek hogy csak szivatnak az emberek.Mondjuk aztmondják hogy jajj olyan aranyos vagy..és hogy ez csak szivatás.De akármivel kapcsolatba mondanak nekem valamit egyből azthiszem hogy csak szivat.Ez egy betegség? Mit tudok tenni ellene?2010. dec. 7. 17:12
2/11 anonim válasza:
Önbizalom hiányod van! Egyszerűen fogd fel, hogy nem szivatnak, kész ennyi!
3/11 anonim válasza:
önbizalomhiány. Nekem is ez van, ha kapok egy pozitív kritikát, akkor egyből az jön le, hogy csak hülyít, átbasz stb.. Nem árt a jó emberismeret, akkor el tudod dönteni, hogy most igaz-e amit mondanak. Azt tanácsolják ilyen estben, hogy sz@rd le mások véleményét, szóval ne foglalakozz azzal, hogy mit gondol rólad, így nem érdekel, hogy szívat vagy sem. De hát ezt elég nehéz megvalósítani.
4/11 anonim válasza:
Az nem lehet, hogy nem bizol meg azokban akik mondják neked?!
5/11 anonim válasza:
ne aggódj ez nem betegség. valószinüleg még kamasz lehetsz, idővel majd kinövöd ezt az érzést. az önbizalmad is meg fog jönni.
6/11 anonim válasza:
Ugyan igy vagyok én is:S Mindenkiben a rosszat látom,hogy átakar verni stb..
7/11 anonim válasza:
ha akármilyen témához ez nem betegség, ezt bizalmatlanságnak/kétkedésnek hívják, mi magyarok elég jók vagyunk ebbe, és nem biztos hogy egy jó tulajdonság, de persze naív pécsának sem kell lenni. meg kell találnod azt a baráti kört, akiben meg tudsz bízni. ilyen barátok nélkül nem lehet élni.
8/11 anonim válasza:
Baszuus :| :D
Komolyan, mintha magamat hallanám. Ugyan ez van. Mindíg ha mondjuk egy pasi össze akar jönni velem, arra gondolok hogy biztos csak fogadásból... Ha valaki megdícséri a ruhámat, utánna arra gondolok hogy vagy koszos vagy nagyon szarnak találja.. :S:S
Utálom h ijen vagyok, de nagyon..
9/11 anonim válasza:
Utolsó nagyon tetszik az írás módod,meg a neved*-*:):D
10/11 anonim válasza:
De áhh. xD eskü hogy mindig arra gondolok h vmi baj van velem xD
most tudom h csak poénbol irtad, akk is az jut eszembe elősször h mi a baj vele..
és már rohattul idegesít :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!