Hogyan kell smárolni?
Ha lány vagy akkor megtanítalak, gyere :D
16/L
Elsö vagyok...
Ezt a filmet meg kell néznem :D :P
Első: hülye kis luvnya vagy;) Az ilyen genetikai hulladékoktól tart ott a világ, ahol...
Kérdező: ne parázz, szóan nem lehet elmondani, mint azt sem, hogy hogy kell úszni:) amikor odakerűl a sor, adja magát a dolog:)
18/F
Szerintem itt csak te lehetsz genetikai hulladék.
Egyéni problémád ha csölátásod van és csak azt érted meg amit beléd neveltek, nyomika :)
De hogy válaszoljak a kérdezönek is, mert eddig hülyéskedtem:) : Nincs rá semmilyen alap módszer, hogy hogyan kéne csókolózni, ezt amint elkezditek meg fogod érezni hogyan kell. Van akinek elsöre nagyon megy, van akinek viszont sajnos nem sikerül, de nyugi annyira vészes nem lehet :)
Ha az elsö félresikerül akkor is lesz még alkalmad gyakorolni késöbb :)
Tudod amit te (ti) műlvesz, nem szokásos viselkedési minta sem az állatok, sem az emberek közt. Sőt, az állatok közt nincs is. Felfogható egy betegségnek, és tudod a betegségeket kezelni kell;) A 2 nembe (egésszéges egyedeknél) a másik nem iránti vonzódás van belekódolva, ez a normális. Ami ettől eltér, tekinthető a lélek/agy/tudat betegségének. Ennyi erővel a nekrofilek is normálisak.... nem? Csak hogy tudd miket beszélsz pici lány:) Én ezt tanulom, ezt is fogom, de ha nagyon akarod vitatkozhatunk;)
A 18/F
tudod kedves F/18 az állatok körében, főleg bizonyos fajtákban előfordul hogy a saját nemükkel közösülnek. általában azoknál a fajoknál, amik nem a fajfenntartás miatt párosodnak, hanem az élvezetek miatt:)
nem akartam beleszólni, de el kellett mondanom, hogy van ilyen is:)
egy másik L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!