Ha nem jön össze a suli, akkor így fogok élni, hülyeség?
Szóval magántanulóként tanulok itthon és eléggé le vagyok maradva a lustaságom miatt... Eléggé rossz a hangulatom is mostanában, a családommal is rosszban vagyok..
Arra gondoltam, hogy ha nem sikerül a suli akkor majd tolvajként fogok élni, amint nagykorú leszek, max egy albérletet veszek majd ki... mindent abból fogok fizetni amit másoktól ellopok...
Igazából nem is értem miért jutott ilyesmi az eszembe, csak annyira reménytelen az életem.. senki se szeret, nincsenek barátaim és még amúgy is bonyolultabb vagyok másoknál...
Egy fiú szerelmes belém és ilyesmi még soha nem volt ezelött.. de engem meg nem érdekelnek a fiúk... ezért is elvagyok keseredve, hogy végre valaki tudna szeretni, én meg ilyen fura vagyok, hogy nem kell nekem :(
Leginkább szerintem azért nincs senkim, mert értettebben gondolkodom a többieknél és nekik csak a plázázás meg a ribanckodás megy, én meg egyáltalán nem vagyok ilyen :S
Szeretek komoly dolgokról beszélgetni, sok minden foglalkoztat, de persze szeretek gyerekes is lenni meg hülyéskedni, de nincs kivel...
Ma is anyám elment hugommal csizmát venni neki, miközben elvileg alig van pénzünk és ezért nem tudott nekem pulóvert venni így télre... erre hugom meg megkap mindent... persze én meg tornacipöben járok... :S
Most ha anyám nem tud jobb kifogást találni, mint amiket eddig mondott, akkor elkezdek gyakorolni. Elöször majd lopok ruhát amire szükségem van, aztán komolyabb dolgokat..
Nyugodtan le lehet szólni, de ezt így nem bírom már, tanulni sincs eröm így, hogy nem történik velem semmi pozitív dolog :'(
16/L
Ancy: Írtam, hogy azért vagyok magántanuló, mert rengeteget piszkáltak és már tettlegesség következett volna és nem bírtam...
Magántanárom nincs, nincs pénzünk ilyesmire, magamtól tanulok...
Tudom, hülye ötlet ez a tolvajkodás.. Embertöl még nem loptam, de üzletböl igen szóval az alapja meglenne a dolognak, de nem vagyok büszke erre :S
Csak egyszerüen nem tudom mit fogok csinálni ha mondjuk megbukok... soha se buktam még...
Tudom az én hibám, hogy lusta vagyok.. de ezen változtatni se nagyon tudok, sokkal több motivációm lenne a tanulásra, ha lenne mellette valami más... valaki akivel tudnék beszélni, valaki aki megértene... De így, hogy nincs senki, így elég nehéz. Monoton az életem.
A srác meg nem tetszik, nem azért mert baj lenne vele, hanem mert a lányok érdekelnek...
Ha karácsonyra esetleg megkapom a gitárt amit régóta szeretnék, akkor nagyon igyekeznék megtanulni játszani rajta és jövöre átmehetnék müvészsuliba és akkor oda bejárnék rendesen és felhagynék a magántanulósággal.
Az a baj, hogy ha nem tudok gitáron játszani akkor nem vesznek fel abba a suliba, mert követelmény valamilyen hangszer ismerete.. Oda járnék már ebben az évben is csak késön derült ki, hogy követelmény...
Nem tudja a családom, nem is fogják sokáig, mert így is rengeteg probléma van, nem kell még több..
Eddig nem volt semmilyen kapcsolatom és egyelöre úgy tünik nem is lesz sajnos, fogalmam sincs hol ismerkedhetnék. Neten próbálkozom de nehéz..
Azt megértem, hogy mit írsz a cigányokról, tapasztalat nálam is, hogy ök a legnagyobb bajkeverök, minden eddigi sulimban rengetegen voltak.
A tetlegesség például ott kezdödött el, hogy a lépcsön próbáltak lelökni, ahol ha leesek akkor lehet túl se élem... Persze a tanárok nem tettek semmit, ez nem általános iskola, hogy a folyóson járkálnak, itt megtehetnek bármit egymással a diákok, mert senki se figyeli öket.. :/
Egyébként azért piszkálódtak, mert egyszerüen nehezen illeszkedtem be és nem volt senki olyan akivel szívesen beszélgettem volna, túl gyerekesek voltak vagy agyatlanok... nekik meg nem tetszett, hogy olyan csendes voltam.
Na meg a félénkségem is elég meghatározó volt akkoriban, mostanra szerencsére már túlléptem rajta és bátrabb vagyok :)
Én se vagyok ám néma. Nagyon szeretek beszélgetni, viccelödni :)
De csak olyanoknak nyílok meg akiket ismerek és így az osztálytársakról semmit se tudtam, mert nem jöttem ki jól velük, ezért voltam mindig csendes...
Szülinapomra kaptam 5 ezer forintot és elvileg el lett téve, hogy majd a gitár árához lesz hozzátéve, de még nem tudom megkapom-e. Elég biztos pont lenne a suliba jutásra, ha tudnék játszani rajta...
Pécstöl lakom egy 20km-re, de Pécsre jártam suliba eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!