Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért élsz? Mi az életed célja?

Miért élsz? Mi az életed célja?

Figyelt kérdés

ti gondolkoztatok már ezen? hogy igazából miért éltek?

én mostanában sokat gondolkozom ezen, és nagyon kiváncsi vagyok hogy mások mit gondolnak?

2010. dec. 3. 11:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Gyakran gondolkozom ezen. Most az az élet célom, hogy elvégzem a gimnáziumot, aztán beköltözök a városba, és vagy egyetemre, vagy főiskolába fogok járni. Még nem tudom milyen szakra, de biztosan nem matekra...

Aztán lesz egy férjem és 2-3 tündéri gyerekem.

Persze, biztosan lesznek hullámvölgyek, és nem minden úgy fog alakulni ahogy szeretném, hiszen senki sem mondhatja meg, hogy mi történjen vele. De tervezgetni azért lehet.

2010. dec. 7. 13:00
 22/26 anonim ***** válasza:
azért élek, hogy gyógyítsak , igaz elég kanyargós a hozzá vezető út
2010. dec. 7. 13:29
 23/26 anonim ***** válasza:
41%

nekem az életem célja meginni minden sört, elszívni az összes füvet, és minden nemzetből megdugni egy vagy több nőt.

és minden állatfajtábol csinálni akarok pörköltet h megtudjam csócsálni h milyen az ízük.

de ez az én felfogásom :D

This is SPARTAAAAAAAAA

2010. dec. 7. 14:27
 24/26 anonim ***** válasza:
------^="D(Y)
2010. dec. 7. 14:51
 25/26 anonim ***** válasza:
56%
Az Életet élvezni kell! Mást nem kell benne csinálni, ami volt az volt, ami van az van, ami lesz az lesz. Minél több ember szeretetét elnyerni, barátságokat kötni, békíteni, jót cselekedni. És amiért most éppen kűzdök az az Ő szíve :(
2010. dec. 8. 11:09
 26/26 anonim ***** válasza:
Nem értem az élet rendjét!Miért élünk,miért harcolunk,örülünk,szenvedünk annyit ha egyszer úgyis meghalunk!?
2010. dec. 25. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!