Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Önbizalom növelése? Hogyan?

Önbizalom növelése? Hogyan?

Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 06:31
 1/6 Nostro the overlord ***** válasza:
0%
Ez jó kérdés... nekem sohasem volt belőle hiányom :D
2010. dec. 1. 08:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem sokan mondják, hogy kevés az önbizalmam. És én sem tudom mit csináljak!

Lehet, hogy csak ahelyett, hogy úgy se fog sikerülni arra kéne gondolni, hogy nekem ez sima ügy.

2010. dec. 1. 13:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Miért van önbizalomhiányod?
2010. dec. 1. 15:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nézz körül itt az oldalon.Sokan feltették már ezt a kérdést és sok válasz is van,jobbat azoknál én sem tudom mondani neked.
2010. dec. 3. 16:14
 5/6 anonim válasza:
Tüzz ki egy célt magad elé és mindent, de tényleg mindent tegyél meg, hogy megvalósuljon. Hidd el jól fog esni.
2010. dec. 5. 00:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Keres valakit aki valam miatt rendszeresen megdicsér valamiért, akkor is ha nemis lett olyan jo, pl.: a különtanárom mindig megdicsér hogy milyen jól megy, de a suliban csak 3-as lett, de mégis nyugottan irtam meg és kaptam meg a jegyet és egy percig se voltam ideges mert majd lesz jobb is, csak pozitivan kell mindenhez hozzáállni, és a végén aztmondani egyszer egy nagy levegövel hogy lessz jobb, mert ha sokáig rágódsz rajta csak azon jár az eszed és nemtudsz másra figyelni
2011. jan. 3. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!