Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek hogy rendben...

Mit tegyek hogy rendben legyen az életem?

Figyelt kérdés
Lenne pár kérdésem.13 éves jó tanuló lány vagyok.1.:Nagyon félek a sötétben.Csak lámpával merek aludni.Mit tegyek hogy magszünjön ez a félelem?2.:Valószinű hogy enyhébb szociális fóbiám van ill. kisebbségi komplexusom.Hogyan szüntethetném ezt meg?szeretnék ezen túl lenni.3.:nem tudom milyen szakra felvételizzek majd.olyan foglalkozást szeretnék amivel be lehet járni az egész világot, nekem ez a vágyam .Meg is szeretném valósitani.Milyen foglalkozásokkal járhatnám be a világot.Ritkákat is irhattok.4.:Hogyan lehetnák határozottab és magabiztosabb?
2009. jan. 15. 19:30
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Novelni kell az onbizalmadat! Mennyél fordászhoz, kozemtikushoz, oltozél csinosan,forditsz sok gondot a kulsodre, hogy szépnek érezd magadat! CSinálj olyan dolgokat, amiben sikert érhetsz el. Kerezd a másik nemet és érezd rajtuk, hogy bejosz nekik és tetszel! Járjál kikapcsolodni, táncolni, sportolni, tiszta legyen a fejed és ne gondolkodj állandoan. Miért éreznéd te rosszabbnak akarkinél is magadat? Nézzél bele a tukorbe és hidd el, hogy igazán szép vagy és nincs jobb nalad. Mindig ez járjon a fejedben. Akarki is ilyen helyzetbe hozna, hogy ot jobbnak éreznéd magadnál, gondolja arra, hogy te biztos jobb vagy nala ebben meg ebben, rogton jobban leszel. Bizál és higyél magadban. TE se vagy rosszabb és csunyább senkinél, sot.... Idegen forgalmi iskolában mennyél, vagy vendéglátás-turizmus. Itt lehet idegen vezeto. Vagy sztyuárdesz :-) De inkább a turizmus meg az idegen forgalom! Sok ilyen iskola van!Miért félsz a sotétben, minden olyan mint világosban, semmi nem változik. Hidd el ezt te is. Nincs rajtad kivul senki a szobába és nem is lesz. Nem torténik semmi se a sotétben, nincs okod félni tole. A sotét nem bánt csak egy dolog, ami ido után megszunik. Mikor elalszol, kapcsold le a lámpát és gondolt át az aznapi dolgokat amik torténtek vagy gondolj valamire amit szeretnél vagy boldogá tesz és már alszol is! Ne gondolj a sotétre csak a szép dolgokra!
2009. jan. 15. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!