Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 13 évesen lehet komoly könyvet...

13 évesen lehet komoly könyvet írni?

Figyelt kérdés

Hát azt szeretném kérdezni, hogy:

1. 13 évesen lehet komoly könyvet írni?

2. Hogyan lehet egy 13 évesnek könyvet kiadnia?

3. Mennyibe kerül egy könyvkiadás?

4. Ha nem tetszik a kiadónak akkor nem adja ki?

2010. nov. 27. 21:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

én is 13 éves vagyok és szeretek olvasni..a magyartanárom már mondta,hogy nagyon bő a szókincsem.. én hiszek abban,hogy ilyen fiatal korban is lehet könyvet írni(az nem számít hogy ki-e adják vagy sem)

Én is szeretnék könyvet írni,de sajnos még nincs ötletem,hogy miről..

2011. jan. 7. 16:20
 12/12 anonim ***** válasza:

:D

Te vagy a rokonlelkem. :D

Na, komolyra fordítva: én is 13 vagyok, én is sok kéziratot, könyvet kezdtem el írni, regényt, de csak párat fejeztem be. Szerintem írd meg őket, ahányat csak tudsz, és majd felnőtt, de mindenképp nagyobb korodba próbálkozz a kiadással :D addig pedig olvastasd anyuddal én mindig azt csinálom mert ő ad hideget meleget és őszinte ^^

2011. jan. 22. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!