Történt ma veletek valami égő dolog?
Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 19:45
1/12 anonim válasza:
Persze, még most is ég a villany.
2/12 A kérdező kommentje:
:,D köszi
2010. nov. 27. 19:48
3/12 anonim válasza:
hát perszehogy pofára estem a fél város szeme láttára, de hát ez nálam mindennapos :D
4/12 anonim válasza:
jha meg a nyakambaesett egy fél kilo hó a tetőről, szintén elég sokak láttára.
5/12 anonim válasza:
seggre estem egy buliban xD
de jó volt mert én is röhögtem! egy kortyot nem ittam mégis mindenki részegnek hitt
6/12 0688 válasza:
ésjógyorsanvégelett annak a bulinak:D
8/12 anonim válasza:
Reggel voltam ingatlant nézni/venni, kimentünk a világvégére az ingatlanügynökkel, a kamrában épp a fémet mentette valaki... odamentünk, és kiderült hogy ismerem, próbáltam hátrálni, erre az rámköszönt, nyújtotta a kezét, és kérdezte, mi van velem... : )
Na, viszem a pálmát?
9/12 A kérdező kommentje:
:D közel jársz
2010. nov. 28. 11:53
10/12 anonim válasza:
osztálytársam nem akarja leszedni rólam fb-n egy NAGYONNAGYONNAGYONNAGYONNAGYONNAGYONNAGYONNAGYON ciki képet:'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!