Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mennyire rombolhatja az...

Mennyire rombolhatja az önbizalmamat még?

Figyelt kérdés
Nincs nagyon önbizalmam bizonyos esetekben. Sokal teltebb vagyok a kortársaimnál. Nem vagyok az a tipikus szépség. Nagyon nincs önbizalmam ha mondjuk web kamerázni kell az egyik barátommal. Inkább szeretek msn-en meg mikrofonon beszélni, mert ott nem a külsőségem fogja meg az embert hanem a belső énnem. Nagyon a kinézettem miatt bizonyos dolgokban nincs nagy önbizalmam. Egyre kevesebb önbizalmam van. Meddig fog ez tartani? 13/l
2010. nov. 26. 14:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Huhh nem tudom:/ de veled egy cipőben járok.Ugyanez a bajom.Bár én már kezdem kiküszöbölni.:) Ezt csak sajátmagad tudod megváltoztatni=) Nálam mondjuk a fogyás segített. 15/L
2010. nov. 26. 18:09
 2/5 anonim ***** válasza:

A fogyás egyértelműen segít, ha tényleg, testtömegindex alapján is ajánlott fogynod.

Ha a testtömegiondexed egészséges tartományban van, akkor viszont tényleg a te saját hitedet kell változtatni.

Semennyire sem vagyok meglepődve hogy a mai világban a lányok nagy része nem tudja elfogadni magát, a testét. De ez a ti hibátok hanem a társadalomé, a médiáé, ami folyamatosan veri a fejünkbe mit kell hinnünk. Mi a szépségideál....

Amit javaslok, hogy legyél azokkal az emberekkel, akik nem a teltséged alapján ítélnek meg mint embert. És ne is olvass/nézz olyan műsorokat, amik istenítik a tökéletesnek hitt szépséget.

2010. nov. 27. 20:02
 3/5 A kérdező kommentje:
a testömmeg indexem a normális értékben van.am meg szinte nincs olyan film ami ne azt mutattná, hogy a tökéletesen szép csaj hozzá megy az álom pasijához.Ezért kezdtem el írni egy könyvet, mert mindenhol ezeket sujkolják bele az emberbe amit te mondtál.
2010. nov. 27. 20:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Na, ha egészségügyileg nincs baj a tömegeddel, akkor gondolkodj úgy, hogy veled nincs baj, hanem azokkal van baj, akik azt gondolják hogy veled baj van, mert nem vagy pont olyan mint akik a képernyőn.

Feltételezem fiúk is vannak a dologban, hát rájuk is gondolj úgy, hogy akik téged mint egészséges lányt nem szeretnek azért mert nincs modellalkatod, hát velük miért akarsz te foglalkozni? Olyan fiú kell neked aki a külsőd miatt szeret?.... De tudom könnyű így osztanom az észt, hiába mondod te ezt magadnak... Hát sajnos jobbat nem tudok...

2010. nov. 27. 20:20
 5/5 A kérdező kommentje:
nincs fiú a dologban.:)
2010. nov. 27. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!