Normális dolog ez, hogy 20 év után is sokat gondolok, sőt álmodom a régi házunkról, ahol felnőttem?
Ha nem szélsőségesen a múltban élsz,akkor nincs ezzel gond.Mindannyian különböző mértékben persze el-el merengünk a múlton,de ha megvan az egyensúly a múlt-jelen jövőben,vagyis éled az életed és tervezed a jövőd,akkor érezd magad jól.
Egyébként azt olvastam és alátámasztja a tapasztalatom is,hogy az agyi funkcióknál az egyre idősödés miatt (öregebb korban),jobban bekapcsol az a rész,ami a régi emlékeket hozza elő-ez teljesen normális.
Hello.
én is rák jegyű vagyok, de egyaránt gondolok a jövőre is, de mindig szebb képpel...
most még csak 14 éves vagyok, de én is hihetetlenül sokat gondolok a nagymamámék házára, s hogy milyen jó volt ott.
Legszívesebben én is visszamennék az időben, de sokmindenki van ezzel így, hidd el.
Nincs mániád, csak valami olyan történés ért, ami elől legszívesebben a gyerekkorodba menekülnél, mert úgy érzed az menedéket adhatna neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!