Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Normális dolog ez, hogy 20 év...

Normális dolog ez, hogy 20 év után is sokat gondolok, sőt álmodom a régi házunkról, ahol felnőttem?

Figyelt kérdés
Rák jegyű vagyok ,és szeretek a múlttal foglalkozni.Gyerekkoromra gondolni,hogy molyen jó is volt akkor. Összegyűjtöttem a régi mesekönyveimet,és szeretem őket nézegetni. Retro-mániám van?
2009. jan. 14. 09:35
 1/5 yuda ***** válasza:
100%

Ha nem szélsőségesen a múltban élsz,akkor nincs ezzel gond.Mindannyian különböző mértékben persze el-el merengünk a múlton,de ha megvan az egyensúly a múlt-jelen jövőben,vagyis éled az életed és tervezed a jövőd,akkor érezd magad jól.

Egyébként azt olvastam és alátámasztja a tapasztalatom is,hogy az agyi funkcióknál az egyre idősödés miatt (öregebb korban),jobban bekapcsol az a rész,ami a régi emlékeket hozza elő-ez teljesen normális.

2009. jan. 14. 09:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. De! Most 40 évesen már öregszem???:) Jó lenne más Rák-al is " beszélni" erről.
2009. jan. 14. 10:15
 3/5 anonim válasza:
100%
Szia!Előszö csak a kérdést olvastam el, és egyből arra gondoltam mintha én írtam volna, csak utána látom, hogy te is rák vagy. Én 33 éves vagyok, és rengeteget gondolok mamámék régi házára, hogy milyen jó is volt ott stb. Amúgy sokszor teljesen a múltban élek, hogy mi milyen jó volt, pedig tudom a jelennel, söt a jövővel kellene foglalkozni. De nem tehetek róla, csak elkalandoznak a gondolataim és kész. Van olyan, ogy éjszaka s , mamámék régi lakásával álmodok, és mikor felébredek majd kugrik a szívem, volt olyan hogy sírva ébredtem mert ELMÚLT. Nincs retro-mániád, én is iyen vagyok, nem tehetsz róla. Próbálj te isegy kicsit a jelenre gondolni.
2009. jan. 15. 19:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Kénytelen vagyok a jelennel is foglalkozni,sőt a jövővel is, hiszen két gyerekem van.De imádom a neten is nézegetni a régi játákokat, képeket,stb. Sajnos ,szebbnek találom, mint a jelent,és a jövőt. Ez van.
2009. jan. 16. 08:10
 5/5 Bóna Barbara válasza:

Hello.

én is rák jegyű vagyok, de egyaránt gondolok a jövőre is, de mindig szebb képpel...

most még csak 14 éves vagyok, de én is hihetetlenül sokat gondolok a nagymamámék házára, s hogy milyen jó volt ott.

Legszívesebben én is visszamennék az időben, de sokmindenki van ezzel így, hidd el.

Nincs mániád, csak valami olyan történés ért, ami elől legszívesebben a gyerekkorodba menekülnél, mert úgy érzed az menedéket adhatna neked.

2009. márc. 1. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!