Hogyan döntsem el, hogy milyen állást/munkahelyet válasszak?
Mit szeretsz csinálni?
Mi érdekel?
kb.
15:15
igen,nekem is nagy a gyanúm,hogy olyan munkahelyet kapok amit nem szeretek,ezért szeretnék rájönni,hogy mégis melyik az amelyik jó lenne nekem,vagy közelebb áll hozzám
Szerintem nézd meg ezeket a könyveket. Mind a kettő pontosan a te kérdésedről szól.:
-Csináld, amit szeretsz - és a pénz követni fog!, szerző: Sinetar, Marsha,
-A Nagy Ugrás, szerző: Suzy Greaves
Nekem a második könyv jobban tetszett.
"ne dőlj be mindenféle siker-és üzletorientált szemléletmódról szóló irodalomnak"
Ezek nem feltétlenül üzletorientált könyvek. Hogy ne legyen valaki sikerorientált? Lehet ezzel kapcsolatban lehet eltér az értékrendünk.
Ezekhez a könyvekhez kell némi élettapasztalat, ez igaz.
Viszont a másodikat már egy 14 lvesnek is oda merném adni.
Csak nézd meg egy két tapasztalt emberrel. a pedig úgy döntesz elolvasod, akkor mindig kérdez utána ha nem értesz valamit és beszélgess másokkal is arról amit olvastál.
Nálunk pédául szokás volt, hogy a szüleim közül valamelyik elolvasta vagy már ismerte amit olvastam. Így könnyebb volt megbeszélni. Ez nagyon hasznos dolog.
" mert - megfelelő számú és érdekű - támogatók hiányában keserves csalódások fognak érni,"
A támogatókat meg kell találni. Az is tanulható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!